Opvallen in de herfst!

Opvallen in de herfst!
Opvallen in de herfst!

Het weer van de afgelopen weken maakt de zaak duidelijk... De herfst is begonnen! Hoogste tijd om weer te genieten van warme chocomel, zachte pantoffels en natuurlijk leuke shawls! Ik vind het altijd best een opgave om een leuke shawl te vinden die me ook goed warm houdt. Vaak zijn dikke shawls een beetje lomp en niet echt een aanvulling aan je toffe outfit. POM-Amsterdam heeft daar eens helemaal verandering in gebracht.

Shawls met opvallende prints en kleuren, waar je in eerste instantie misschien niet zo snel voor zou kiezen, maar je zeker wel moet doen, want wat zijn ze ontzettend leuk! De saaie dikke shawls kun je helemaal wegdenken. Krijg je er ook nog gratis en voor niets een grote glimlach bij door de stralende prints!

Opvallen in de herfst!
Opvallen in de herfst!

Oprichters (en zussen) Liesbeth en Violet uit Amsterdam hebben 1 doel; goede, eerlijke en mooie shawls maken waar vrouwen écht blij van worden. Of het nou een klein shawltje is als finishing touch of eentje die je goed warm moet houden. Ze zijn allemaal even fashionable en mooi. Ik zet ‘m op mijn verlanglijst voor kerst, zodat ik hopelijk deze winter nog lekker geknuffeld kan worden door mijn shawl.

Opvallen in de herfst!
Opvallen in de herfst!

Nu kun je niet alleen je outfit on point maken door te experimenteren met de toffe shawls, maar kun je je ook nog eens uitleven in de nieuwe collectie van POM-Amsterdam. Namelijk een net zo vrolijke en prachtige kledinglijn! Ik zie het al helemaal voor me; simpel shirtje, toffe broek van POM met bijpassend shawltje en een paar mooie simpele schoenen. Helemaal af!
Ohja, ook heel leuk; om er niet alleen goed uit te zien, maar ook je woonkamer een boost te geven heeft POM-Amsterdam kussens met dezelfde prachtige dessins. Ik wil ze allemaal!

Opvallen in de herfst!
Opvallen in de herfst!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)