Ontdek wat edelweiss voor jouw huid kan doen!

Ontdek wat edelweiss voor jouw huid kan doen!
Ontdek wat edelweiss voor jouw huid kan doen!

Bij Pure Altitude Nederland draait alles om de kracht van een kleine, unieke bloem die hoog in de Alpen groeit en bekend staat om haar uitzonderlijke eigenschappen: edelweiss. Maar wat is het nou dat edelweiss zo bijzonder maakt en waarom zou je voor de verzorgingsproducten van Pure Altitude kiezen?

First things first: wat is nou die magie van edelweiss?

Edelweiss - ook wel de “koningin van de Alpen” genoemd - staat symbool voor zuiverheid en kracht. Laat je niet voor de gek houden door het delicate uiterlijk van dit witte bloemetje, want het is een echte krachtpatser. Ook op het gebied van huidverzorging. De extreme (koude) omstandigheden waarin edelweiss groeit, zorgen ervoor dat het krachtige antioxidanten en beschermende eigenschappen ontwikkelt. Hierdoor zijn de edelweiss-extracten super effectief in het bestrijden van vrije radicalen, het vertragen van huidveroudering én het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Best wel magisch, als je het ons vraagt.

Ook deze heerlijke olie is van Pure Altitude!
Ook deze heerlijke olie is van Pure Altitude!

100% plantaardig en natuurlijke ingrediënten

Bij Pure Altitude, dat ontstaan is in de tuinen van het Frans kuuroord Les Fermes de Marie in Mégève, geloven ze in de kracht van de natuur. Alle verzorgingsproducten zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten en bevatten - uiteraard - geen schadelijke chemicaliën of synthetische toevoegingen. Zo kun je met een gerust hart de heerlijke gezichtscrèmes, serums, bodylotions en meer gebruiken, wetende dat ze zowel goed zijn voor jou als voor de planeet.

In vaste vorm: plantaardige zeep
In vaste vorm: plantaardige zeep

De voordelen van Pure Altitude 

Heel fijn om te weten dat je een effectieve huidverzorging hebt met de producten van Pure Altitude, maar wat zijn nou echt de voordelen? Nou, dat zijn er genoeg. We noemen er een aantal. Zo zorgen de hydraterende formules, die zijn verrijkt met edelweiss en andere plantenextracten, voor een zijdezachte en soepele huid. Daarnaast staat edelweiss bekend om zijn beschermende en herstellende eigenschappen, waardoor de producten ideaal zijn voor het herstellen van een gestreste of beschadigde huid. En dankzij de krachtige antioxidanten helpt edelweiss de tekenen van veroudering te verminderen, waardoor je huid er jonger en stralender uitziet. Tot slot zijn de producten hypoallergeen en dus geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Fleurs de neige kaars en huisparfum
Fleurs de neige kaars en huisparfum

Edelweiss in huis

Pure Altitude heeft meer dan alleen duurzame huidverzorging; je vindt hier ook heerlijke items voor in huis. Check de Fleurs de Neige geurkaars, die ruikt naar wilde narcissen, cyclamen en bergkruiden als wilde tijm, rozemarijn en artemisia. Uiteraard gemaakt van plantaardige was! In dezelfde geur is er een ook huisparfum en reed diffuser. Zo breng je op een duurzame manier de geur van de Alpen naar jouw huis!

2 van onze favorieten: de hydraterende dagcrème en de zonbescherming in blik
2 van onze favorieten: de hydraterende dagcrème en de zonbescherming in blik

Onze favoriete producten van Pure Altitude

Oeh, het is bijna onmogelijk om drie producten te kiezen uit al die heerlijke gezichts- en huidverzorging, maar we hebben toch een poging gewaagd. Dit is onze top 3:

  1. Crème edelweiss no. 1, hoe kan het ook anders? Deze ultra vochtinbrengende crème beschermt en hydrateert en laat een soepel en zacht huidje achter. Willen we allemaal!
  2. Flocons de céréales, een fijne gezichtsscrub die je huid fris en fruitig (lees: jong!) laat stralen.
  3. Bol d’air Pur, een zonbeschermer in een blikje. Super handig om bij je hebben, die moet gewoon standaard in je tas zitten!

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit fijne, plantaardige merk? Bekijk dan alle huidverzorging, cadeaus, accessoires voor in huis en meer op Pure Altitude.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)