Opgeruimd

Dozen, dozen, dozen bij Mooiedozen.nl
Dozen, dozen, dozen bij Mooiedozen.nl

Zooo, even heerlijk een paar dagen vrij gehad. En wat heb ik gedaan? Opgeruimd! Het begon noodgedwongen met een grote schoonmaak want het plafond in mijn badkamer was naar beneden gekomen. En met het plafond tig dode kakkerlakken (ja, ja, ik woon in Spanje he?!). Uiteindelijk heb ik elke hoek in huis aangeraakt, met een schoonmaaksopje, maar dus ook maar eens lekker de bezem er doorheen gehaald...

Van de ene stapel spullen naar de andere... alles bekijken, uitzoeken, gebruiken en/of weggooien. En hoewel ik heus wel een goede opruimer én weggooier ben kom ik toch altijd wel weer hoekjes in huis tegen waar ik wat verzamel. Pfffft... spullen! Het kan in ieder geval niet weggegooid worden en daarom bewaar ik het. Op een gegeven moment krijg ik het vanzelf benauwd van al die verzamelingen en ga ermee aan de slag. En alles wat dan alsnog niet weggegooid kan worden bewaar ik 'netjes geordend' in een mooie doos of mand. En daar begint dus het leuke gedeelte van mijn opruim-woede: shoppen! Oftewel de finishing touch. Want natuurlijk kom ik wel eens een doos te kort voor al die verzamelingen...

Oude fietsmanden van Meesie.nl
Oude fietsmanden van Meesie.nl

Dus, hup het internet op en op zoek naar een gave oplossing die mijn strak, opgeruimde huis weer wat gezelligheid geeft.

Oude timmermanskist gezien bij Defabrikeur.nl
Oude timmermanskist gezien bij Defabrikeur.nl

Zo kwam ik bij Meesie.nl hele mooie, oude fietsmanden tegen (met deksel) en heb ik een gave kist bij Defabrikeur.nl gespot. Meteen een leuke bijzettafel erbij! Ook vond ik deze metalen opbergers bij Hipmetaal.nl, die komen op mijn bureau te staan voor al het kleine spul dat ik de komende tijd ga verzamelen... (vast!).

Metalen opbergers van Hipmetaal.nl
Metalen opbergers van Hipmetaal.nl

Ondertussen ben nog aan het rondkijken bij Mooiedozen.nl waar ik maar geen keuze kan maken, die hebben echt enorm veel! Zo heb ik dus mijn vrije dagen doorgebracht; heerlijk. Om te doen én natuurlijk, uieindelijk, het frisse eindresultaat. Het geeft mij een opgeruimd gevoel. 

reacties op dit blog (1)

24 september 2015
Ellen
Dank je voor de leuke vermelding! Wij worden ook hebberig van al die leuke opbergers!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)