Online paaseieren zoeken

Popje met haasje. Wow.
Popje met haasje. Wow.

De paasacties vliegen je om de oren, online danwel offline. Maar de actie van Studiodewinkel.nl vind ik toch wel een van de leukste. Hier kun je online paaseieren zoeken en daarmee € 30,- shoptegoed winnen. Ik ging ook op paaseierenjacht en echt - dat viel nog niet mee!

Maar de missie is geslaagd. Ik heb alle negen eieren (met letter, die samen een woord vormen) gevonden hoor. Het was wel even zoeken. En ik dwaalde steeds af, want kwam continu leuke spullen tegen.

Vogelposters van Maartje van den Noort
Vogelposters van Maartje van den Noort

De vogelposters van Maartje van den Noort, bijvoorbeeld. Ik vind ze héél tof. Die leuke porseleinen popjes van Lammers & Lammers. Kettingen met hondje en gouden drolletje van Marloes Duyker... O, en die gouden schelpenslinger: heel mooi. Vooral nu er steeds vaker gouden accessoires in mijn huis opduiken.

In allerlei varianten. Mooi!
In allerlei varianten. Mooi!

En ik had weer een letter erbij. Zo was ik best even bezig, maar het resultaat mag er zijn: ik heb het toverwoord gevonden. Was dát even leuk.

Mooie gouden schelpenslinger
Mooie gouden schelpenslinger

Doe ook een poging! En leg ondertussen je wishlist aan bij deze smaakvolle webshop. Wát een slimme (paas)actie van Studiodewinkel.nl!

Gouden drolletje
Gouden drolletje
Boomhut voor je plantjes
Boomhut voor je plantjes

reacties op dit blog (1)

27 maart 2016
Bodil
Goede tip, wat een leuke shop!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)