On fire: deze vuurschalen en terrashaarden zijn te gek

Topper: de Weltevree Outdooroven
Topper: de Weltevree Outdooroven

Niets fijner dan van de vroege lente tot in de late herfst 's avonds urenlang op het terras zitten. Haardje aan, marsmallows roosteren... Deze vuurschalen, terrashaarden en XL kaarsen maken de sfeer compleet!

Design tuinhaard
Dé parel onder de tuinhaarden is wat mij betreft de enige, echte Weltevree outdooroven. Misschien niet de goedkoopste, maar toch wel zo'n beetje de allermooiste. Die strakke vorm. De uitgesneden 'Weltevree' letters waardoor je de vlammen ziet dansen. Maar vooral: mijn eigen gemaakte flammküchen of pizza die ik graag stomend van de hitte voorschotel aan familie en vrienden... Zó uit de outdooroven. Echt heerlijk. Dát is zomer voor mij. Of lente. Herfst, mag ook. De terrashaard was zwart toen we 'm kregen, maar hij verkleurt langzaam naar de roodbruine cortenstaal-look. Práchtig. 

Buitenhaard van Esschert Design
Buitenhaard van Esschert Design

Met houtopslag
Zoek je een mooie terrashaard die iets beter betaalbaar is? Deze buitenhaard van Esschert Design vind ik ook heel mooi. Tuurlijk: het is geen Weltevree. Maar hé: hiermee kun je ook prima voor de dag komen! Handig is de houtopslag eronder. Blijft je hout mooi droog. 

Voor survivallers: Barbecook driepoot
Voor survivallers: Barbecook driepoot

Potje koken
Echte outdoorfreaks halen hun neus op voor een Green Egg, Weber of Boretti. Véél te chic, joh. Nee, neem dan de ware survivallers. Die koken hun potje buiten op het vuur, zoals vroeger. Héél vroeger, dan. Dit is toch puur avontuur, zelfs al woon je in de Vinex? Lekker je potje koken, smullen en daarna nog urenlang genieten van het kampvuur. Deze Junko driepoot van Barbecook kun je uitbreiden met allerhande accessoires die je hier vindt. 

Eten van de bakplaat met Raumgestallt
Eten van de bakplaat met Raumgestallt

Van de plaat
Nog zo'n knap staaltje design is deze vuurschaal met stalen bankje van Raumgestalt. Je kunt 'm op twee manieren gebruiken. Plaats je de vuurschaal op het bankje, dan heb je een prachtige design vuurschaal om heerlijk bij weg te zwijmelen. Maar plaats je de vuurschaal juist ónder de stalen plaat, dan kun je je eten zelf bakken op de plaat. Hoe geweldig! Dat lijkt wel gourmetten nieuwe stijl! Echt een briljant - en bovendien práchtig - ontwerp.

Sfeervolle kaarsen
Sfeervolle kaarsen

Candlelight
Houd je van een sfeervol vuurtje in de tuin, maar is het windstil? Dan is een buitenhaard of vuurschaal niet zo'n goed idee. Gelukkig zijn er leuke alternatieven. Deze XXL kaars in blik is superstoer. Te koop in verschillende pasteltinten. Ook hier kun je gewoon je marsmallows in roosteren! En tuinfakkels zijn altijd super sfeerverhogend. Deze zijn er in allerlei kleuren. Leuk ook om mee te nemen als cadeautje als er straks weer tuinfeestjes zijn!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)