Van klassiek tot trendy: jeans voor iedere gelegenheid

Van klassiek tot trendy: jeans voor iedere gelegenheid
Van klassiek tot trendy: jeans voor iedere gelegenheid

Dat een jeans een van de meest veelzijdige items is om het hele jaar door te dragen, is eigenlijk niet zo gek. Want of je nu op zoek bent naar een outfit voor op werk of voor in je vrije tijd. Een goede spijkerbroek komt in alle gevallen maar al te goed van pas. En of je hart nu sneller gaat kloppen van een klassieke stijl of een trendy stijl. Voor ieder is er altijd wel wat wils en je gaat altijd wel een model vinden dat helemaal aan je verwachtingen voldoet. Lees verder in dit blog en doe alvast wat inspiratie op voor je eigen garderobe.

Draag een jeans met een relaxed fit in je vrije tijd

Heb je op dit moment al een jeans relaxed fit bij jou in de kast liggen? Zo niet, is het zeker een goed idee om een mooi exemplaar in huis te halen. Dit type jeans staat bekend om een erg tijdloze uitstraling en is ook nog eens erg makkelijk met tal van bovenstukken te dragen. Perfect als je een middag gaat borrelen op het terras, als er een festival op de planning staat of als je een actieve dag hebt tijdens een citytrip. Al met al komt dit type broek maar al te goed van pas.

Een outfit nodig voor werk? Een chino broek is de ideale basis voor je look

En een chino broek heren? Die leent zich perfect om te dragen tijdens de meer formele gelegenheden. Denk daarbij aan werk of een waanzinnig feest zoals een bruiloft. Een chino is doorgaans gemaakt van een wat meer luchtige stof en daarom ook erg leuk om te dragen tijdens de zomer. Van beige tot aan lichtblauw en van marine tot aan wit. Op het gebied van de kleuren voor de chino is er enorm veel mogelijk. Wat voor kleur draag je zelf het liefste? Voor ieder is er altijd wel wat wils. 

Ga voor gemak door je complete nieuwe garderobe online te kopen

Het shoppen van een nieuwe collectie hoeft gelukkig helemaal niet zo lastig te zijn. De mooiste items bestel je in een paar klikken online. Bepaal nu alvast voor jezelf wat voor soort pasvorm je het liefste draagt en wat de kleur en materialen moeten zijn van je nieuwe aankoop. Dat maakt het shoppen ervan ook meteen weer wat makkelijker om te doen.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)