O, kom er eens kijken...

Sint in je haar!
Sint in je haar!

...weinig momenten in het jaar leuker voor kinderen dan Sinterklaas. Van discussies krijgen ze waarschijnlijk weinig mee; en waarom zouden ze zich er druk over maken? Sinterklaas is weer in het land, hij heeft allerlei soorten en maten Pieten mee en 5 december komt nu rap dichterbij. En omdat Sint wel wat hulp kan gebruiken in deze drukke tijden: drie leuke tips voor álle hulpsinterklazen!

Je zou er zó je tanden in zetten, in deze chocoladeletters en schuimpjes. Beter van niet, want ze zijn dan wel om op te vreten maar niet om op te eten. Snuik for Kids maakte deze haarelastiekjes met Sinterklaasschuimpjes en chocoladeletters (in de letter van jouw keuze) om hiermee de mooiste staarten en vlechten te maken. Een geweldig (schoen)cadeautje!

Zó voelen Sint en Piet zich welkom
Zó voelen Sint en Piet zich welkom

Welkom lieve Sint en Piet! Met deze slinger van Liefs Label weten ze in elk geval waar ze moeten aanbellen op pakjesavond.

Het is wel duidelijk voor wie de cadeautjes zijn!
Het is wel duidelijk voor wie de cadeautjes zijn!

Met deze gepersonaliseerde sinterklaaszakken van Liefs van Cindy is het pas écht feest! En volgend jaar kun je ze weer gebruiken. En het jaar erna gewoon wéér...

Veel plezier met de voorbereidingen van 5 december!

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)