Nieuw: woonadvies op maat van Deens.nl

Interieur stylisten platform van Deens
Interieur stylisten platform van Deens

Och wat zijn ze toch geweldig, die woonprogramma’s waarin een interieurstylist een uitgeleefde, inspiratieloze woning onder handen neemt en de gelukkige bewoners ‘s avonds vol ooh’s en aah’s hun nieuwe thuis binnenstappen. Iedere keer weer denken wij: doe ons ook zo’n stylist! Nou, dan kan dus nu ook bij Deens!

Heerlijk hè, online (window) shoppen naar leuke meubels en mooie woonaccessoires. Wij zijn er dol op, en we stoppen dan ook regelmatig iets leuks in ons digitale winkelmandje. Eén van onze go to adresjes is Deens.nl, een te gekke webshop met Scandinavische en Nederlandse woonaccessoires waar je merken als Madame Stoltz, House Doctor en Hay vindt. We doen er altijd weer nieuwe inspiratie op, want ze zitten bovenop de nieuwste woontrends, weten welke kleuren in the spotlights komen en delen al hun tips. Die tips komen van hun eigen binnenhuisadviseurs en woonstylisten en sinds kort kun je als consument ook van de diensten van zo’n top stylist gebruikmaken! Hoe tof is dat! Een stylist kijkt met zo’n andere blik naar de inrichting van je huis en komt daardoor met andere en creatieve oplossingen. Daar knapt je interieur echt van op.

In de stijl van Kim
In de stijl van Kim

Op het fonkel nieuwe stylisten platform van Deens.nl worden stylisten en bezoekers aan elkaar gekoppeld. Als consument kun je dus niet alleen shoppen naar leuke items voor in je huis, maar ook naar woonadvies op maat van de voor jou perfecte interieurstylist. Alle stylisten die bij het platform van Deens zijn aangesloten, hebben een eigen, signature stijl en als jij vindt dat die stijl met jou matcht, dan kun je contact met haar opnemen. Want inderdaad, het zijn (tot nu toe) allemaal dames en één van hen stellen we graag nader aan je voor.

Zo leuk bedacht, deze roze badkamer!
Zo leuk bedacht, deze roze badkamer!

Kim Timmerman is een allround stylist en heeft bakken ervaring opgedaan bij (woon)bladen als VT Wonen, Ariadne at Home en Libelle. Haar stijl is eclectisch, een sfeervolle mix tussen vintage en nieuw dus. Ze maakt niet alleen producties voor de bladen, maar doet ook binnenkijkers én geeft les op de NIA Styling Academie. Kim heeft dus genoeg theorie en praktijk aan boord om van jouw huis een geweldig thuis te maken. Ze bekijkt samen met jou wat je woonwensen zijn en wat er weg mag of juist per se moet blijven. Maar ze laat je niet alleen maar veilige keuzes maken, want het is natuurlijk niet voor niets dat je met een interieurstylist aan de slag gaat! Op de persoonlijke pagina van Kim kun je alvast kijken naar afgerond werk van deze originele stylist.

En check dan meteen ook even het werk en de stijl van de andere interieurstylisten, wie weet zit jouw perfecte match er wel tussen! Doe jezelf een plezier, en geef jezelf een custom made woonadvies cadeau of zet het snel op je verlanglijstje want de feestdagen komen eraan. Misschien begin jij het nieuwe jaar dan wel met een andere indeling, nieuwe inrichting en frisse woonstijl. Wat een feest!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)