Nieuw ontwerp!

Sinds vandaag te koop: het nieuwe ontwerp van Studiomabelle: de lamp HUP
Sinds vandaag te koop: het nieuwe ontwerp van Studiomabelle: de lamp HUP

Prachtig! Dat is het gloednieuwe ontwerp van Studiomabelle.nl. De lamp HUB. Handgemaakt van een hoge kwaliteit wolvilt door ontwerpster Celine en te koop in een beperkte oplage. Sinds vandaag dus!

Omdat de lamp gemaakt is van wolvilt geeft ie een zacht en warm licht. Je kunt hem als plafondlamp gebruiken maar Celine past hem zo voor je aan als je hem liever aan de muur wilt hangen. Zelfs het snoer kun je naar wens aanpassen als je dat zou willen. De HUB is er in twee maten en vanaf nu dus te koop vanaf € 55,-!
.
Celine werkt vanuit haar atelier in Den Haag en heeft inmiddels al een aardige collectie mooie lampen gemaakt van vilt of door haar zelf gerecycled papier. Ik vind het stuk voor stuk prachtige exemplaren, echte snoepjes! En ook nog eens niet duur voor iets dat handgemaakt is en in een beperkte oplage wordt aangeboden. Echt design, een eyecatcher in je huis! 

Van bovenaf gezien
Van bovenaf gezien

Studiomabelle.nl is trouwens zo wie zo een heel gave shop. Je vind hier namelijk nog meer leuke items van vilt of gerecycled papier. Bekijk die kaartjes eens die ze maakt. Zijn dat geen plaatjes? Het gekleurde stiksel maakt ze helemaal af. Die kunnen zo aan de muur als kleine schilderijtjes!

Prachtige kaartjes
Prachtige kaartjes

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)