Nieuw: mix van masking tape en kalender

Superhandig: de year-round-planner
Superhandig: de year-round-planner

Laatst waren we op de vakbeurs showUP. Heerlijk natuurlijk om tussen de stands door te lopen van prachtige labels. Bij de stand van MoManTai viel mijn oog direct op een bijzondere kalender die aan de wand hing... de gloednieuwe year round planner!

Nu ben ik dol op maskingtape; ik heb die rolletjes in allerlei soorten en doe er van alles mee. Nu bedacht Ulrike, de ontwerpster achter MoManTai Design, een heel nieuw product. Een kalender gemaakt van maskingtape. Hij is vers-van-de-pers en nu te koop bij Cadeau-cadeau.nl. Hier vind je de maskingtape. Voor € 24,95 ontvang je een heel pakket van acht rollen, waarmee je zelf precies die kalenders kunt maken die je nodig hebt. Een week? Een maand? Een heel jaar? Voor in de keuken, op de kinderkamer, boven je bureau: hoe handig is dit! In het pakket zitten rollen voor de dagen van de week, de maanden van het jaar maar ook bijvoorbeeld een tape rood waarmee je belangrijke dagen kunt markeren. Je kunt eindeloos variëren en vergeet vanaf nu natuurlijk helemaal niets meer!

Lekker aan de slag met maskingtape
Lekker aan de slag met maskingtape

Ideaal, hè! Wat ik zo handig vind aan deze rollen is dat als je meer schrijfruimte nodig hebt, je gewoon een extra stuk notitie-rol eronder plakt. En je kunt de kalender overal plakken waar je 'm nodig hebt. Bovendien kun je 'm ook heel handig inzetten als je veel werkt met projecten. Een supergoed idee voor drukke gezinnen, workaholics, planners en rommelkonten. Nouja, echt iets voor mij dus...

Nooit meer iets vergeten!
Nooit meer iets vergeten!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)