Nieuw label voor baby's

Mooi: luierclutch
Mooi: luierclutch

Nieuwe labels die net weer even anders zijn dan wat er al is kunnen mijn hart echt sneller laten kloppen. Sinds deze zomer prijkt er op onze verzameling met de leukste webshops (curated by Marije en mij) een nieuwe aanwinst waar ik zo blij van word: Mies & Co. Een label voor de allerkleinsten, en zó ontzettend mooi. Alles klopt. De producten, de kleurstellingen, de fotografie. Het viel niet mee, maar ik heb drie producten uit de collectie geselecteerd die ik zo smaakvol vind, je móet ze gewoon even zien.

Ken je dat? Je hebt een baby. En een luiertas. Hoogstwaarschijnlijk felgekleurd en niet te missen van een kilometer afstand. Niets mis mee, natuurlijk. Totdat je deze elegante luieretui ziet. Wáánzinnig. Gemaakt van zacht zwart leer, functioneel en zo mooi dat je nog steeds met het luiertasje wilt lopen als je baby naar de middelbare school gaat. Zonder gekheid: tegen die tijd heeft de luierclutch (leuk woord voor Galgje, dat raden ze nóóit) natuurlijk allang een nieuwe functie gekregen, want de clutch gaat een leven lang mee. Briljant bedacht hoor. Ik wil 'm ook - ook al heb ik al tien jaar geen baby's meer. Hij is er behalve in zwart ook in poederroze suède!

Superzacht wollen dekentje
Superzacht wollen dekentje

En dan dit dekentje. Kijk dan. Daar wil je toch zelf mee op de bank kruipen? Ik wel in elk geval. Gemaakt van wol, superzacht en te koop in verschillende tinten. Ook dit dekentje gaat als je het mij vraagt járen mee. Wat een mooi kraamcadeau!

Fijn lakentje
Fijn lakentje

Dat dekentje combineert trouwens geweldig met dit stippenlakentje. Een lakentje is een lakentje, kun je denken. Wat maakt het uit hoe het eruit ziet. Nou, eh... nu ik deze heb gezien, weet ik wel beter. Jemig, wat heeft Ester, de oprichtster van Mies & Co, dit goed gedaan zeg. Bijzonder verhaal trouwens, over de start van haar label. Ester kreeg een dochtertje, die direct na haar geboorte veel in het ziekenhuis moest verblijven. In die loodzware tijd ontstond bij Ester het idee voor haar eigen babylabel. Met haar dochtertje gaat het inmiddels heel goed, en ook voor Mies & Co voorspel ik een mooie toekomst...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)