Nieuw bij Modulari: wandpanelen met Eijffinger behang!

Eijffinger X Modalri: super mooi!
Eijffinger X Modalri: super mooi!

Ken je de toffe wandpanelen van Modulari.com? Ze zijn er in circles, squares en hexagons, en je kunt ze laten bedrukken met je eigen foto's of mooie beelden en materialen uit de Modulari Collections. Nu hebben ze iets nieuws: de Modulari hexagons met écht behang van Eijffinger. Super sfeermakers voor aan de muur, en geweldig om te combineren met jouw eigen foto's!

We zijn al langere tijd fan van de wandpanelen van Modulari.com. Kijk maar eens hier hoe we in de hal een waanzinnige wand vol herinneringen maakten... Geweldig, toch? En nu verrast Modulari ons dus met een nieuw product: hexagons met het behang van Eijffinger - je weet wel, dat prachtige behanglabel. Deze wandpanelen prikkelen je zintuigen: ze zijn gemaakt om aan te raken! Zo mooi, die kleuren, structuren en de glans. Je kunt de verschillende texturen echt zien en voelen. Bijzonder, hè. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer deze nieuwe aanwinsten met je eigen lievelingsfoto's, quotes of afbeeldingen uit de Modulari Collections.

Zelf mixen & matchen
Zelf mixen & matchen

De hexagons van Eijffinger zijn er in vijf verschillende dessins. En wat mij nu 't leukst lijkt... combineer de Eijffinger hexagons met hetzelfde behang van Eijffinger (liefst op een andere wand in dezelfde ruimte) en foto's die er goed bij passen. Je kunt je helemaal creatief uitleven, hoe leuk is dat? Wil je zo'n leuke set maken, dan kun je eenvoudig via de online tool van Modulari je foto's en de andere afbeeldingen kiezen en schuiven. Net zolang tot je de allermooiste compositie hebt! Zo krijg je echt 't mooiste resultaat. Op die manier stelde ik ook mijn fotowand samen. Was wel even een klus, maar het is de moeite waard!

Wat wordt jouw favoriete combi?
Wat wordt jouw favoriete combi?

Ook leuk van Modulari is trouwens de spiegel- en kurkdecoratie voor aan de wand. Tof om jouw eigen foto's, het behang van Eijfinger of de wandtegels uit de Modulari Collections mee af te wisselen. De spiegels zijn er in Silver (mooi koel), Smoke of Bronze (beide in een warme gloed). Ook echt heel mooi om te laten aansluiten bij je collage en je interieur. En op de tegels van kurk kun je lieve briefjes, ansichtkaarten of andere bijzondere herinneringen vastzetten met de pushpins van Modulari. Zijn dit nog niet genoeg ideeën? Dan is het ook leuk om één foto eruit te laten springen, en deze te verdelen over meerdere wandtegels. Staat garant voor een bijzonder effect! Ik zou zeggen: ga er maar een avondje voor zitten, het is hartstikke leuk om te doen en als je de tegels eenmaal aan de wand hebt geniet je er elke keer weer van. Oja, ook het bevestigen gaat heel easy. Modulari werkt met een handig magneetsysteem, echt ideaal. Lekker aan de slag!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)