Nazomeren doe je op deze loungestoelen!

Hangstoel Margherita Malaga
Hangstoel Margherita Malaga

Ben je nét terug van vakantie, blijft het zomerse weer gewoon nog lekker voortduren! Ik vind het heerlijk. Iets eerder beginnen met werken, wat eerder stoppen en extra lang genieten van buiten. Of je nu een tuin, (dak)terras of klein balkonnetje hebt, met deze loungestoelen geniet je extra van een heerlijke nazomer. Pluspuntje: sommige loungestoelen zijn nu in de sale, yay!

Oké, oké: zo'n uitzicht als op deze foto heb ik niet, maar wat een héérlijk plaatje is dit! Of je nu in de stad, de Vinex of ergens midden 't groen woont: als je schommelt in deze hangstoel en je ogen even dichtdoet, waan je je ergens in Thailand, Griekenland of Zuid-Frankrijk. Wat een toffe stoel hè. Ik zag 'm bij Fonteyn (die overigens ook een grote showroom heeft in Uddel, bij Kootwijk). Deze stoel kost € 479,-. 

Deze hangstoel is ook leuk!
Deze hangstoel is ook leuk!

Deze hangstoel vind ik trouwens ook erg leuk. Mocht je geen veranda hebben om 'm aan te hangen, dan is dat geen punt vanwege het handige frame dat erbij zit. Deze is trouwens in de sale en kost nu geen € 349,- maar € 249,-. Hij is er ook in een variant met ecru kussen. Toppertje!

Een loungestoel voor buiten die ook binnen niet misstaat...
Een loungestoel voor buiten die ook binnen niet misstaat...

Mocht je zeeziek worden van al dat geschommel, dan is een loungestoel misschien meer iets voor jou. Bij Fonteyn hebben ze allerlei stijlen: van landelijk tot design. Leuk vind ik altijd de elementen die je aan elkaar kunt koppelen, zodat je zelf je favoriete en passende zithoek maakt. Maar deze loungestoel is ook erg leuk en echt - hij is gemaakt voor buiten! Zou je niet zeggen hè. In de winter zet je 'm dus gewoon binnen :-). En nog in de sale ook: van € 389,- voor € 330,-. Nu maar hopen dat de nazomer héél lang gaat duren dit jaar... 

Dit blog is tot stand gekomen i.s.m. Fonteyn

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)