Nazomeren en kinderkamerstylen

ANNIdesign voor kinderkamerstyling
ANNIdesign voor kinderkamerstyling

Nog even en de zomervakantie is voorbij. Ondanks dat het wellicht ‘anders dan anders’ was, is een vakantiegevoel altijd een heerlijk en relaxed gevoel. Tijdens je vakantie kan je immers even wat ‘gas’ terugnemen en genieten van vrije tijd voor jezelf en echt vrije tijd met je gezin. Maar nu op naar het nieuwe schooljaar. Ben jij daar al mee bezig of wil je dat lekkere vrije vakantiegevoel nog even vasthouden? Wij hebben dan voor jou een tip die we graag met jullie delen.

ANNIdesign voor kinderkamers
Eén van die van leuke snoepjes is het Nederlandse merk ANNIdesign. Hier vind je werkelijk van alles als het gaat om accessoires voor de baby- en de kinderkamer. Van lampen tot sierkussens. Van houten slingers tot textiel posters. Van behang tot geboortekaarten. Van muursticker tot ledikantdeken. Allemaal even leuk en even uniek. De dames achter ANNIdesign ontwerpen namelijk alles zelf en dat zie je terug in hun veelzijdige collectie.  

Aap en Graafmachine
Aap en Graafmachine

Mix & Match
Het idee van de dames kwam vanuit hun eigen behoefte. Niet alleen stijlvolle, strakke en soms grappige ontwerpen doorvoeren in verschillende artikelen, maar ook een consistent kleurgebruik. Zo kun je bij ANNIdesign niet alleen binnen een bepaald thema ‘mixen’, maar ook ‘matchen’ op kleur. Een aap gaat immers prima samen met een graafmachine of een vliegtuig. Waarom niet!

Deken en kussen met oker geel
Deken en kussen met oker geel

Oker
Een veel gebruikte kleur bij ANNIdesign is okergeel. Soms als prominente hoofdkleur en soms in een detail als accent. Oker is een super leuke kleur, lekker fris en verrassend goed te combineren met andere kleuren, zoals met oud roze en terracotta rood, maar ook met olijfgroen of jeans blauw. Zo kun je ermee perfect stylen voor hippe jongetjes als ook voor stoere meisjes. Kijk maar eens: alles in okergeel.

Kinderbehang Voertuigen
Kinderbehang Voertuigen

Opgeruimd het nieuwe schooljaar in
Nieuw in het assortiment van ANNIdesign is kinderbehang. Dit kinderbehang Voertuigen (ook in andere kleuren verkrijgbaar dan okergeel) is fantastisch als je nog voor de start van het nieuwe schooljaar jouw jongenskamer een opfrisbeurt wil geven. Je waant je meteen weer op vakantie met de auto’s, caravan en bus in de bergen. Tenminste, als er niet aan de weg gewerkt wordt door een graafmachine…

Inspiratie Mandje haken
Inspiratie Mandje haken

DIY-tips om zelf te maken
Bij ANNIdesign vind je overigens ook leuke tips om zelf te maken. Kijk in de rubriek Styling onder inspiratie. Je hoeft immers niet alles zelf te kopen. Je eigen touch meegeven maakt een kinderkamer niet alleen nóg unieker, maar ook persoonlijker. Stap voor stap geeft ANNIdesign duidelijke uitleg over hoe je zelf een commodemandje kunt haken of om een saaie opbergmand om te toveren tot een tijger, maar ook hoe je een kaarthanger kunt maken.

Gratis in-kleur-slinger Jungle
Gratis in-kleur-slinger Jungle

Gratis-in-kleur-slinger Jungle
Heb je nog even vakantie en ben je op zoek naar een leuke DIY-knutseltip voor jouw kids die ook nog eens heel leuk is om op te hangen? Ook daar kunnen de dames van ANNIdesign je bij helpen. Van het populaire jungle-thema hebben ze een in-kleur-slinger gemaakt. Deze kun je gratis downloaden op hun website. Op de HOMEpagina rechts onderin kun je dat doen. Je ontvangt dan ook zo'n één keer per maand hun nieuwsbrief met nieuwe producten, handige tips en leuke aanbiedingen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)