Moois voor aan de muur

Moois voor aan de muur
Moois voor aan de muur

Heb je nog een kale muur in huis? Vul 'm dan met een mooie, sfeervolle wanddecoratie en maak van die saaiemuur een echte eyecatcher! Wij geven je hieronder vast een aantal leuke tips!

Knallen met kleur

Ga voor een echte eyecatcher in je huis met een color-pop tweeluik van Werk aan de Muur. Mix en match op basis van kleur of stijl, voeg een vleugje humor toe en je hebt een kunstwerk waar je naar blijft kijken en waar je vrolijk van wordt.

Ook leuk: een opvallende klok
Ook leuk: een opvallende klok

Extra sfeer in huis

Verander kale muren met BY NOTH's uitgebreide wanddecoratiecollectie. Of je nou iets zoekt voor boven de bank, in de hal, het trappengat of dat ene lege keukenmuurtje, je vindt hier spiegels, posters, muurcirkels en klokken in allerlei maten en passend bij elke interieur stijl.

Mooie lijsten voor eigen werk
Mooie lijsten voor eigen werk

Voor je eigen kunstwerken

Vakantiefoto’s, droogbloemen of kunstwerken van de kinderen… In de lijsten van Moebe geef je ze een ereplekje. Maak nu je eigen art wall met 15% korting (code Herfstkorting23*) op de hele Moebe-lijstencollectie bij huiszwaluw.com! Cadeautip: shop nu alvast voor de feestdagen! geldig t/m 31 oktober, 1 per persoon.

Een cirkel met een verhaal
Een cirkel met een verhaal

Muursticker en verhaaltje in één

De Sticky Tales diertjes zijn muurstickers voor in de kinderkamer die écht tot leven komen door de voorleesverhaaltjes. Plak de muursticker op de muur en lees de verhaaltjes voor vanaf je telefoon of tablet voor liefdevolle momentjes samen.

Mooi en fris: een groene wand!
Mooi en fris: een groene wand!

Groene wand

Niet alleen handig voor als je geen tuin hebt, maar zo'n verticale tuin is ook nog eens fijn om in de keuken te hebben. Op die manier heb je altijd je verse kruiden in de buurt en het ziet er ook nog eens heel fris uit. Of gebruik mijnverticaletuin.nl voor een wand vol planten, hoe tof zal dat eruit zien!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)