Mini make-over? Ga behangen!

Geometrische vormen behang
Geometrische vormen behang

Best gek eigenlijk dat er in mijn huis geen één stukje behang te vinden is. Ik vind behang namelijk super. Lekker snel resultaat, en daar houd ik van! Vooral voor kinderkamers vind ik behang een gouden oplossing om snel een nieuwe sfeer te krijgen. Moet je eens kijken bij Deoudespeelkamer.nl, wat een leuke behangetjes voor de kinderkamer ze hier hebben! Enneh... ook leuk voor je eigen slaapkamer, de werkkamer of om een wandje in de woonkamer mee te decoreren. 

Kijk, dit driehoekjes-vierkantjes-huisjes behang Majvillan. Zéker niet alleen leuk voor in de kinderkamer...

Gele kuikentjes!
Gele kuikentjes!

Geel in huis vind ik ontzetend leuk. Zelfs als het regent ziet het er nog zonnig uit! En kies je voor een behang met kuikentjes, tja... helemaal om vrolijk van te worden, natuurlijk! Dit behang heet - goh - kuikentjes en is ontzettend fris en vrolijk.

Lavmi letters
Lavmi letters

Ik denk niet dat ik naar dit behang zou kunnen kijken zonder woorden te willen ontdekken. En dan zo'n lekkere vette streep erdoorheen zetten, hahaha! Omdat ik vrees dat de kinderen dit ook gaan doen is dit niet voor mij de beste keuze, maar ik vind het wél erg leuk. Lavmi letters is de naam van dit behang.

Lavmi raketten
Lavmi raketten

Heb je een jongetje in huis? Dan is dit Lavmi raketten behang superleuk! De combi rood en lichtblauw vind ik erg leuk voor jongens. Fris en toch stoer!

Unicorn!
Unicorn!

Speciaal voor alle paardenliefhebbers: dit fijne unicornbehang. Supercute. En natuurlijk ook heel leuk om er dozen mee te beplakken waar dan alle paardenspulletjes in opgeborgen kunnen worden!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)