Me-time met nieuw DIY magazine

Ook met mooie binnenkijkers...
Ook met mooie binnenkijkers...

Ambacht... ik hou ervan. Met de hand gemaakte producten, de liefde spat er vaak vanaf. Ik heb dan ook veel bewondering voor creatoeven die de mooiste spullen maken. En zelf? Ja, ik knap wel eens een meubeltje op, houd erg van decoreren en stylen in huis maar grotere projecten blijven vaak liggen. Geen tijd, kan ik het wel? Dat soort excuses. Maar nu kreeg ik het nieuwe magazine Happy Handmade Living in handen en echt... ik heb zin om te gaan DIY-en joh!

Blogster Lisanne Multem van Happyhandmadeliving.nl maakte het magazine en wat ziet het er prachtig uit. Lekker fris, stylish en vooral heel aanstekelijk! Het leuke is dat er een goede mix in zit: mooie interieurproducten zoals een gebreid vloerkussen, raffia wandhanger en een poef van jute. Maar ook fashionliefhebbers kunnen aan de slag met onder meer het maken van een omslagdoek en een shopper.

Dit vest kun je zelf haken!
Dit vest kun je zelf haken!

Ik word echt heel enthousiast van die leuke reportages en mooie foto's. Er staan niet alleen toffe DIY-projecten in maar ook binnenkijkers en reispreportages. En natuurlijk: het is heel leuk om jezelf te verwennen met een handgemaakte poef of omslagdoek, maar wat als je het nou zelf hebt gemaakt? Dat geeft zoveel meer waarde aan een product. Lisanne weet na al die jaren precies hoe dat werkt. Ze geeft super veel fijne inspiratie om zelf aan de slag te gaan met leuke projecten. Nu de herfst eraan komt is dit misschien geen gekke hobby...

Of wat dacht je van een zelfgemaakte tas van jute?
Of wat dacht je van een zelfgemaakte tas van jute?

Lekker thuis op de bank of aan de eettafel mooie dingen maken. Minder kopen, meer genieten. En heb je iets helemaal zelf gemaakt, dan ben je natuurlijk supertrots op het eindresultaat. 

Blogster Lisanne
Blogster Lisanne

Tof dus dat Happy Handmade Living vaker gaat verschijnen - vier keer per jaar! Je kunt er zelfs een abonnement op nemen. Leuk cadeau voor je vriendin, zus of collega die al tijden roept dat ze meer tijd voor zichzelf wil, want dit is natuurlijk de ultieme me-time.
Oké, ik start met een klein project: de halloumi burger die ik op pag 57 zag staan. En daarna maak ik een plantenhanger want dat moet lukken. Stapje-voor-stapje opbouwen totdat ik een doorgewinterde DIY-er ben :-)

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)