Make memories met zo'n professionele fotoshoot van jouw gezin

Documentaire-achtige fotografie van Jo Photo Projects
Documentaire-achtige fotografie van Jo Photo Projects

Ik geef het vaak als tip aan vriendinnen: laat eens een bijzondere fotoshoot van jou en je gezin maken. En dan niet geposeerd in een studio, maar een lifestyle reportage. Ik heb dat meerdere keren gedaan en het zijn de állermooiste foto's die we hebben. Zo'n waanzinnig dierbaar bezit. Heel anders dan de duizenden kiekjes die we zelf maken :-). Ik had het hierover met fotografe Jolene den Boer, die van het maken van documentaire-achtige foto's haar business heeft gemaakt. 

Er is een verschil tussen professionele foto's en professionele foto's. Natuurlijk: je kúnt naar een fotostudio stappen en daar een sessie laten schieten. Prima. Maar eerlijk is eerlijk: de allermooiste foto's zijn de foto's waarop jij en je gezin staan zoals je écht bent. Maar hoe kom je aan een fotograaf die dit soort lifestyle-achtige foto's maakt? Een tijdje geleden ontdekten wij Jo Photo Projects, het fotografiebedrijf van Jolene den Boer. Ze woont in Amsterdam met haar man, twee kinderen en twee honden. Haar fotografische stijl is documentair. Bij haar krijg je dus geen geposeerde en gestileerde foto’s. Hoe echter, hoe beter, is haar motto. Kijk, dát spreekt ons aan!

Zo heb je ook professionele foto's van jouzelf
Zo heb je ook professionele foto's van jouzelf

Heb jij ook altijd al professionele foto’s van je kinderen willen hebben? En blijf jij toevallig ook in Nederland deze zomer? Dan zou dit wel eens een heel mooi moment voor een fotoshoot kunnen zijn. Jo Photo Projects is de hele vakantieperiode namelijk ook in het land, en heeft deze zomer een heel mooie actie. Je kunt namelijk nú voor een extra aantrekkelijke prijs zo'n fotoshoot laten maken. Echt te gek!

Foto's die je zelf niet snel zou maken
Foto's die je zelf niet snel zou maken

En hoe gaat dat dan, zo'n fotoshoot? Het is een soort undercover-operatie. Als 'een vlieg aan de muur' beweegt ze met jou en je gezin mee. Je kinderen merken al snel niet meer dat Jolene er is. Dat betekent dat zij zich binnen no-time gedragen zoals jij ze kent. En dat levert de állermooiste plaatjes op. Jolene legt de leuke, mooie, ontroerende momenten op de gevoelige plaat vast. Bijvoorbeeld terwijl ze lekker spelen in de speeltuin, een hut bouwen in het bos, troost zoeken bij mama of papa of beestjes bekijken in de dierentuin. Zo'n shoot levert geen geposeerde plaatjes op, maar beelden van je kinderen zoals ze echt zijn. En hoewel de focus op de kinderen ligt, zijn er aan het einde van deze fotoshoot ook heel wat gezinsfoto’s gemaakt. Dus ja, jij staat voor de verandering ook eens zelf op de foto! Het eindresultaat krijg je gepresenteerd in een persoonlijke en beveiligde online fotogalerij, waarna je kunt kiezen voor aanvullende producten zoals een foto-album voor jezelf of je ouders. Of een print aan je muur. Of in een diashow, die je kunt delen met je familie en vrienden. Aan jou de keuze!

Een herinnering voor altijd!
Een herinnering voor altijd!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)