Lichtbak met letters

Super leuk, deze lightbox met letters. Dit is de A5.
Super leuk, deze lightbox met letters. Dit is de A5.

Daar ben ik weer met... een leuke lampentip! Ja sorry, maar ik kan het niet laten. Ik zie deze lamp steeds langskomen en wil 'm zó graag met jullie delen. Dus na de taartlamp, ijsjeslamp en puddinglamp (je kunt wel zien waar mijn persoonlijke voorkeuren liggen, ha ha) verras ik jullie vandaag met... de letterlamp.

De letterlamp is typisch zo'n product waarbij je de eerste keer dat je 'm ziet denkt; hé, bioscoop! Dat had ik tenminste wel. Het is een lichtbak zoals je ze groot bij bioscopen ziet, met zwarte letters. En het leuke is: de letters komen in een pakket en kun je zelf wisselen zodat je steeds weer nieuwe teksten kunt maken. Echt te gek, toch?

 

Bij Kekstyle.nl verkopen ze de lamp in drie formaten: A3 (lekker groot, maar meteen ook de meest prijzige met een prijs van € 129,95), A4 (€ 39,95) en een kleine op A5-formaat, die € 22,95 kost. Ik zie de lamp al helemaal voor me: op de piano (elke dag een andere tekst!), in de werkkamer, in de kinderkamer (ook fijn als nachtlampje) of voor het raam. En dan steeds weer een verrassende tekst erin.

 

Persoonlijk vind ik de A5 ook een ontzettend leuk cadeau. Deze is goed betaalbaar en hoe blij ben je als je zo'n geweldige lamp cadeau krijgt? Leuk ook om 'm te geven met een zelfbedachte tekst erin!

 

De letters en symbolen koop je los. Zo is er een pastelkleurige limited edition-set, een feestelijke 'celebration' symbolen set en een speciale set met cijfers en symbolen. Deze setjes kosten allemaal € 9,95. Voor de lichtbakken op A4 en A5-formaat zijn de symbolen uitwisselbaar. De grote op A3 heeft een eigen formaat, even opletten dus! De lichtbakken zijn super populair, dus in sommige gevallen moet je even op de wachtlijst. Begin oktober wordt er weer een aantal producten uitgeleverd. Ai ai, leuk hè... Ik word hier blij van!

reacties op dit blog (1)

21 september 2015
Karin
Erg leuk! Ik koop er eentje voor mijn tienerdochter :-)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)