Leuks voor jouw mini-me

Magische muurstickers van Sticky Tales
Magische muurstickers van Sticky Tales

Van handgemaakte geboortekaartjes en magische muurstickers tot heerlijke zomerkleding, ijsjes waar je altijd mee mag spelen en een opbergmeubel dat een levenlang meegaat: dit zijn onze favoriete items voor de kids!

Dierenstickers met een verhaal

De muurstickers van Sticky Tales zijn niet alleen decoratief, maar ook educatief. De diertjes zijn namelijk muursticker en verhaaltje in één! Jij maakt met stickers de kinderkamer helemaal mooi en de verhaaltjes - die je via je telefoon kunt voorlezen - zorgen ervoor dat de kids zich kunnen onderdompelen in de avonturen van de dieren. Ondertussen leren kinderen over vriendschap, moed en dat ze uniek mogen zijn.

Handgemaakte geboortekaartjes van Happy Whatever
Handgemaakte geboortekaartjes van Happy Whatever

Nieuw van Happy whatever: geboortekaartjes!

Je kent Happy Whatever vast al van de vaaskaarten en de regenboog makende unicorn raamsticker, maar wist je dat je er ook terecht kunt voor prachtige geboortekaartjes? Het zijn papieren landschappen met de naam van je kindje, maar ook andere persoonlijke details van jullie gezin kunnen erin worden verwerkt. Het unieke handgemaakte ontwerp van de kaart krijg je mee voor aan de muur!

Tijdloos en super handig, dit opbergmeubel van Bibelotte!
Tijdloos en super handig, dit opbergmeubel van Bibelotte!

Van opbergmeubel tot tienerbank

Creëer een fijne speelplek voor je kind! Dit multifunctionele opbergmeubel van Bibelotte staat garant voor een opgeruimde (woon)kamer en veel speelplezier. Het heeft een ruime opbergbak voor veel speelgoed, is gemaakt van massief hout en heeft een solide constructie. Check Bibelotte voor super tof behang, verf en ander moois voor de kinder- en tienerkamer.

Kleine Baasjes maakt vrolijke en duurzame kleding voor de kids
Kleine Baasjes maakt vrolijke en duurzame kleding voor de kids

Duurzame baby- en kinderkleding

De nieuwe zomercollectie van Kleine Baasjes zit vol met vrolijke printjes en fijne zachte stoffen. Ga voor een heerlijk shirtje met broekje of rokje of voor een lekker makkelijke jumpsuit. Alle baby en kinderkleding van Kleine Baasjes wordt handgemaakt door Priscilla van stoffen met een eco keurmerk.

Met deze ijsjes mag je lekker spelen!
Met deze ijsjes mag je lekker spelen!

Deze ijsjes mogen altijd!

Dit is toch echt té leuk speelgoed! Met deze vijf vrolijke houten ijshoorntjes kan jouw kleintje deze zomer heerlijk spelen en tegelijkertijd ook nog wat leren. Want welk ijsje hoort op welke plek? Match de juiste kleur met de juiste naam. Je vindt deze duurzame ijsjes en nog veel meer leuks bij Lazy Lama.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)