Kortingshoppen voor hippe baby's

Cactussen!
Cactussen!

Wie kinderen heeft, hoef ik niets uit te leggen. Ze geven je een hoop liefde, maar kosten ook veel geld. Nouja, het is wat je er zelf van maakt natuurlijk. Maar we weten allemaal hoe dat gaat: je hebt een kleintje, ziet o-ve-ral leuke spullen en tja, alleen 't leukste is goed genoeg voor jouw kleine spruit, natuurlijk. Maar al dat leuke spul is ook een flinke aanslag op je portemonnee. Leuk tipje: we hebben weer veel fijne webshops online staan waar je met speciale Flavourites-korting kunt shoppen! Little King Arthur is er een van. Kijk eens wat een bijzondere spulletjes ze hier hebben!

Cactussen. Overal zie ik cactussen. Wat een hype! Zelfs baby's lopen ermee rond. Of nouja, op hun kleding dan. Deze jumpsuit is wel heel cute, vind je niet.

Leuk met een vleugje geel
Leuk met een vleugje geel

Ook leuk: dit dekentje. Komt uit Australië en is van het label Wilson & Frenchy. Ik houd van een vleugje geel voor baby's. Is lekker fris en zowel voor jongens als voor meisjes heel vrolijk, zeker met de lente en de zomer in het vooruitzicht! Dit broekje is van hetzelfde label en staat leuk bij het dekentje. Ook al zo'n fijne musthave voor de lente.

En ook hier een beetje geel
En ook hier een beetje geel

Voor wie het best wat heftiger mag: zwart is hip voor baby's, ik blogte er al eerder over. Wat vind je van deze stoere zwarte slaapzak? Is het toch iets too much voor je, dan is deze slaapzak ook een mooie aanwinst. Ze zijn van het Belgische merk Moon Monsters. Erg leuk en hip! En allemaal met Flavourites-korting te shoppen. Log in en profiteer, ook bij al die andere leuke webshops! Altijd fijn, toch?

Een zwarte slaapzak?
Een zwarte slaapzak?

 

Lekker hip
Lekker hip

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)