In de zomervakantie tv-kijken met NLZIET

In de zomervakantie tv-kijken met NLZIET
In de zomervakantie tv-kijken met NLZIET

De zomer breekt aan en iedereen heeft net even wat meer vrije tijd dan normaal. Verveel je je of raken je ideeën op? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Namelijk, in de zomervakantie tv-kijken met NLZIET. Op NLZIET is voor ieder wat leuks te vinden en je vindt er een breed scala aan de populairste tv-programma’s. Dit loopt van reality tv-shows tot spelshows.

Wat is NLZIET precies?

NLZIET staat bekend als een populaire app, mede omdat je op deze app live televisie kunt kijken. Niet alleen live, maar soms kun je ook programma’s terug of zelfs vooruit kijken. Kun je echt niet wachten tot de volgende aflevering? Neem dan eens een kijkje op deze toffe app. Maar tot welke zenders krijg je allemaal toegang? Dit zijn er wel veertig en je kunt ze zowel bekijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Handig, toch? Verder heb je ook de keuze uit een NLZIET Extra abonnement, waarbij je toegang krijgt tot 11 internationale zenders extra.

14 dagen gratis NLZIET, hoe werkt dit?

Hebben we je interesse gewekt en ben je wel nieuwsgierig geworden naar dit populaire platform? Dat kunnen wij zeker begrijpen en dan hebben we goed nieuws. NLZIET is namelijk 14 dagen gratis voor nieuwe gebruikers. Zo hoef je niets te betalen, zolang je het abonnement maar stopt voor de einddatum. Allereerst druk je op de knop met de tekst ‘probeer 14 dagen gratis’ te klikken en vervolgens kun je je aanmelden. Hierbij vragen ze om algemene gegevens, niet veel anders dan dat je gewend bent bij andere streamingdiensten. NLZIET werkt niet met één maar meerdere abonnementen, dus bij de volgende stap kies je het abonnement dat aansluit bij jouw persoonlijke behoefte. Het fijne aan NLZIET en het gratis proefabonnement is dat ze je twee dagen van tevoren een mail sturen dat je abonnement bijna verloopt!

Populaire programma’s op NLZIET

Zoals eerder kort gezegd, zijn er veel populaire programma’s te zien op NLZIET. In dit gedeelte van ons artikel behandelen we een van deze programma’s en vertellen kort wat het inhoudt. Wellicht krijg je hierdoor wat inspiratie en zul je je niet meer vervelen. Een van de favoriete programma’s is B&B Vol Liefde 2024. In 'B&B Vol Liefde 2024' worden acht B&B-eigenaren gevolgd op hun zoektocht naar de liefde. Ze openen hun hart en hun huis in de hoop een leuke partner uit Nederland te vinden om hun leven mee te delen. Je kunt dit programma al een week vooruit kijken met NLZIET Premium of NLZIET Extra. Welk programma ga jij kijken?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)