Jaaaa! Zomer! En deze items neem je mee naar het strand!

Bak ze bruin!
Bak ze bruin!

Hè, hè. Eindelijk normale temperaturen voor de tijd van het jaar. Heerlijk, die zon. Daar gaan we dus flink van genieten! Ga je naar het strand? Deze items wil je mee!

Even aftrappen met wellicht een bekende gadget voor je (we hebben 'm eerder laten zien) maar we vinden deze zó leuk: hij moet echt vermeld worden. De enige echte drollen zandvorm, om de strandgasten eens flink mee te laten schrikken. Hahaha, wat gaan de kids daar een plezier van hebben! En anders jij wel. Te koop bij Zoutbloed.nl, hét adres voor al je strand gadgets want daar is deze shop in gespecialiseerd.

onmisbaar als strandtas: de shopper L van Susan Bijl
onmisbaar als strandtas: de shopper L van Susan Bijl

En dan moet er natuurlijk een fatsoenlijke strandtas zijn. Ik ben GROOT, ja ik schrijf het maar in kapitalen, GROOT fan van de tassen van Susan Bijl. Al jaren heb ik ze. Laatst weer een nieuw exemplaar gekocht omdat een oude versleten was. Ze zijn oersterk, knallen als een malle, er kan veel in (ik heb het nu over de shopper in L) en ze zijn gemaakt met een flinke dosis Rotterdamse humor. Hubsch-Winkel verkoopt ze onder meer, Orange Mayonnaise heeft ook een aantal fraaie exemplaren in 't virtuele schap liggen. Eenmaal een Susan Bijl tas gekocht is verslingerd voor het leven. Of, zoals mijn lief altijd zegt: 'Waarom gaat Susan Bijl eigenlijk altijd met ons mee op vakantie?".

Toffe zwemvestjes gespot!
Toffe zwemvestjes gespot!

Op het strand, of aan een meertje, een zwembad mag ook, moet je je kleine spruit die nog niet kan zwemmen razend goed in de gaten houden. Ook als je oogappel wél al kan zwemmen, trouwens. Deze te gekke zwemvestjes van het Australische Sunny Life, gespot bij Mirthe Castello, geven het nodige zelfvertrouwen. Let op, het zijn geen reddingsvesten. Maar zwemmen gaat net even wat gemakkelijker. Flink oefenen de komende periode!

Zand klop je heel gemakkelijk van deze handdoek af
Zand klop je heel gemakkelijk van deze handdoek af

Dol op het strand, maar een hekel aan zand? Je bent niet de enige. Deze Dreamtowels van Hamamdoek.nl zijn helemaal ideaal. Het zijn namelijk zgn. zandvrije handdoeken. Hoe dan?? Ze zijn gemaakt van een combinatie van polyester en polyamide, zand kun je er heel gemakkelijk afkloppen. Wow. Geweldig, een musthave voor de komende zomer! Ze zijn er in verschillende mooie prints.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)