Tips om je parfum op de juiste manier aan te brengen

Tips om je parfum op de juiste manier aan te brengen
Tips om je parfum op de juiste manier aan te brengen

Wil je jouw parfum zo lang mogelijk blijven ruiken? Dan is het belangrijk om te weten hoe je je het op de juiste manier aanbrengt. Dit lijkt misschien simpel, maar wordt nog vaak verkeerd gedaan. De beste tips om je parfum op de juiste manier aan te brengen? Wij zetten ze hieronder voor je op een rij!

Breng het aan op een schone huid

Voor het beste resultaat is het een goede tip om je parfum op een schone huid aan te brengen. Het beste moment hiervoor is direct na het douchen, wanneer je huid schoon en droog is. Zo blijft de geur beter hechten aan je huid, waardoor je het langer blijftruiken. 


Spray op de juiste plekken

Een van de beste tips is om je parfum op de juiste plekken van je lichaam te sprayen. Focus hierbij op de warmtepunten van je lichaam, omdat deze de geur beter laten ontwikkelen en langer vasthouden. Denk bij de warmtepunten van je lichaam aan je polsen, achter je oren, je nek en de binnenkant van je ellebogen. Het is een goed idee om je geuren regelmatig af te wisselen, zodat je een bepaald luchtje niet te snel zat bent. Voor een nieuwe geur kun je terecht bij Parfumwebshop

 
Houd de juiste afstand aan

Wat ook belangrijk is om zo lang mogelijk te genieten van je heerlijke geurtje, is om de juiste afstand aan te houden met sprayen. Spuit de parfum op zo’n afstand van 15-20 centimeter van je huid. Zo wordt het gelijkmatig over je huid verspreid en voorkom je dat er te veel parfum op één plek zit. 


Niet wrijven

Het lijkt misschien verstandig om na het sprayen van je luchtje je polsen te wrijven, maar het is beter om dit niet te doen. Wrijf je polsen na het aanbrengen van je luchtje niet tegen elkaar aan, maar laat het gewoon op je huid opdrogen. Zo verspreidt het geurtje zich beter en blijft je het langer ruiken.

 
Gebruik Eau de Parfum

Wil je dat je geur de hele dag blijft hangen? Dan is het slim om Eau de Parfum te gebruiken. Deze parfums hebben een hogere concentratie geurstoffen dan Eau de Toilette, waardoor ze krachtiger zijn en langer op de huid blijven zitten. Ben je op zoek naar een nieuwe Eau de Parfum? Dan is een Jean Paul Gaultier parfum zeker het overwegen waard. Dit populaire merk heeft tal van heerlijke geuren.


Deze tips helpen je erbij om je parfum voortaan op de juiste manier aan te brengen. Hoe beter je weet hoe en waar je moet sprayen, hoe langer je kunt genieten van je favoriete geuren!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)