Hooray!

Hooray! And... thanks!
Hooray! And... thanks!

Onder de nieuwe shops van deze maand viel de naam Hooray & Thanks mij op... Wat een vrolijke naam! Daar vind je vast leuke cadeautjes om iets te vieren. 

En dat klopt: Hooray & Thanks staat voor geven en bedanken. De website is opgericht door Marloes die zelf al jaren blij wordt van het verzamelen van mooie ansichtkaarten, inpakpapier, maskingtape, papieren zakjes en meer van dat soort creatieve papiertjes. Toen ze steeds vaker de vraag kreeg waar ze al die leuke spulletjes toch vandaan had, is ze een webshop gestart. Om haar vondsten met iedereen te kunnen te kunnen delen. Hooraythanks.nl was geboren. 

Veel zw/w kaarten met inspirerende teksten in het assortiment van Marloes
Veel zw/w kaarten met inspirerende teksten in het assortiment van Marloes

Op deze manier zijn al best veel webshops ter aarde gekomen; iets houdt je persoonlijk bezig, je wordt er blij van en krijgt er vlinders van en op een gegeven moment besluit je om er helemaal voor te gaan, om er je werk van te maken. Ik heb daar respect voor want heus, een webshop onderhouden en in de markt zetten doe je echt niet zo maar even. Daar heb je energie voor nodig en dat krijg je van het bezig zijn met datgene wat je het liefste doet. Gaaf hoor! 

Leuk, die stickers met Hieper de hiep hoera!
Leuk, die stickers met Hieper de hiep hoera!

Wat wij bij Flavourites wel zien is dat het belangrijk is om je te onderscheiden als webshop zijnde. Dat je je ergens in specialiseert en het liefst zo dicht mogelijk bij je eigen 'gevoel' blijft. Als je dat doet onderscheid je je vanzelf eigenlijk al want er is immers bijna niemand die gelijk is.

Leuke cadeautjes om iets te vieren; o.a. deze throw and grow confetti...
Leuke cadeautjes om iets te vieren; o.a. deze throw and grow confetti...

Maloes onderscheidt zich met haar webshop door producten te verkopen die op een eerlijke manier gemaakt zijn. Gemaakt door Nederlandse ontwerpers én niet in massaproductie. Zodat als je iets koopt het vrij uniek is, iets dat niet 'iedereen' al heeft. Daarnaast is het haar streven om het gevoel dat ze zelf altijd ervaart door te geven; dat als je een bestelling ontvangt, je net als zij, vlinders ervaart. Ze doet dus haar best met het inpakken van de bestellingen zodat je echt een cadeautje in handen krijgt. Daar geniet ze van, zoals ze het zelf omschrijft op haar website. Hooray en thanks voor Marloes!

Maar ook voor in huis, te gek vind ik deze cactus van  ijzerdraad (en, met de hand gemaakt!)
Maar ook voor in huis, te gek vind ik deze cactus van ijzerdraad (en, met de hand gemaakt!)

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)