Hoe verras je iemand pas echt? Met chocolade!

Hoe verras je iemand pas echt? Met chocolade!
Hoe verras je iemand pas echt? Met chocolade!

Waar heb jij behoefte aan als je echt even een enorme rotdag hebt gehad, of gewoon niet lekker in je vel zit? Precies: chocolade. Dat is niet zo gek, want in chocolade zitten daadwerkelijk stofjes waardoor je je beter kan gaan voelen. Daarom is het ook een prima idee om het te eten als je je juist hartstikke blij voelt: door deze stofjes wordt dat gelukzalige gevoel nog eens versterkt, en zal je je dus nóg feestelijker gaan voelen. Chocolade is, kortom, eigenlijk altijd een goed idee. En niet alleen voor jezelf, maar zeker ook om cadeau te geven.

Chocolade cadeau als troost
 Is er een vriendin die behoorlijk last heeft van liefdesverdriet? Zit je moeder even niet zo lekker in haar vel, is er een kennis die midden in een behoorlijk stressvolle periode zit? Dan is het altijd een goed idee om diegene even te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Al lost dat het probleem niet op, het kan er wel voor zorgen dat diegene wat minder het gevoel heeft alleen op de wereld te zijn; iemand die naar je omkijkt kan je daadwerkelijk beter laten voelen.

Een cadeautje sturen of geven is natuurlijk ook een goed idee. Zo laat je nog eens extra zien betrokken te zijn, maar kan je de ontvanger ook echt even een klein geluksmomentje geven, dat vast en zeker welkom is. Chocolade is, als de ontvanger daarvan houdt, een extra goed idee; zoals gezegd kun je je daarvan net een beetje beter gaan voelen. Stuur een mooie chocolade cadeau box, met een vriendelijke boodschap erop of een leuk kaartje erbij. Kleine moeite, maar zeker een groot plezier! Meer informatie vind je op de website van Côte d’Or Gifts.
 
Chocolade om de feestvreugde te verhogen
Natuurlijk is chocolade ook een goed idee om cadeau te geven als er juist iets moois te vieren is. Dat kan iets groots zijn, een behaald diploma, een nieuw huis, een jubileum of een verjaardag, maar ook iets kleiners. Alles wat maar reden is voor een feestje!
 
Chocolade cadeau geven doen we al heel lang, en niet voor niets: bijna iedereen vindt het lekker, en het is in tal van feestelijke vormen te koop. Van lekkere bonbons, zo mooi gemaakt dat het wel kunstwerkjes lijken, tot een mega chocoladereep, waar de ontvanger voorlopig wel even zoet mee is.
Neem het chocolade cadeau mee als je ergens op bezoek gaat, en je weet zeker dat je met open armen zal worden ontvangen. Woon je niet in de buurt, of lukt het gewoon even niet om langs te gaan? Dan kun je je cadeau ook op laten sturen. Dat gaat vaak net zo makkelijk, en heeft een minstens zo groot verrassingseffect. Wat een feest als de bezorger opeens voor de deur staat met een pakket vol chocolade!
 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)