Hobby erbij? Met deze tips wél!

Zó wordt internetten en tv kijken nog net even wat leuker
Zó wordt internetten en tv kijken nog net even wat leuker

Als er iets is dat we de afgelopen periode wel hebben ontdekt, is het wel dat de televisie en computerscherm onze beste vrienden zijn. Lekker bingewatchen, een avond Pinteresten, gamen met vrienden... Niets mis mee, toch? Met deze tips wordt het nog nét even leuker!

Wat doe je, als 's avonds de sportscholen dicht zijn, de bioscopen hun deuren gesloten houden en alle kroegen donker zijn? Juist, dan maak je het thuis extra gezellig. Kaarsen aan, de leukste gezelschapsspellen uit de kast opduiken of een toffe serie bingewatchen. Of, ook zo fijn: lekker rondstruinen op Pinterest (hier is 't een grote favoriet). Wat deze laatste twee betreft: het is een heel stuk leuker om avondjes tv te kijken of te internetten met een slim abonnement voor internet en TV. Zo pak je niet alleen superhandige voordelen mee (vertellen we hieronder meer over), maar bespaar je ook nog eens een hoop geld! Wat dat betreft kan dit idee zo bij onze bespaartips waar we eerder over schreven.

Juice kanalen
Want stel je voor. Niet alleen overdag, maar ook 's avonds besteed je heel wat tijd achter een computerscherm. Werken, lekker alle juice kanalen afstruinen, Funda uitpluizen of lollige filmpjes bekijken. Hoe irritant is het dan als je traag internet hebt! Ken je dat, dat je steeds zit te wachten totdat het scherm geladen is? Heb je eenmaal razendsnel internet, dan wil je echt nooit meer wat anders. Voordat je nu allerlei aanbieders gaat vergelijken, is het wel zo slim om meteen je TV-kanalen onder de loep te nemen. Want kies je internet en TV in één pakket, dan ben je een heel stuk minder kosten kwijt. Wel zo fijn, toch? Internet en TV van T-Mobile Thuis is handig joh. Als je het eenmaal hebt, weet je niet meer hoe je het deed toen je het nog niet had! Niet alleen heb je hiermee razendsnel internet, maar ook qua TV kijken heb je superveel handige mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld TV-programma's terugkijken. En wat daar zo handig van is: als je het programma even wilt pauzeren dan zet je het gewoon even op pauze. Ahhh, zo fijn! Geen stress meer als de buuf spontaan langs komt voor een koffietje, je de deur moet opendoen om een pakketje in ontvangst te nemen of als je de kids naar bed gaat brengen.

Tiny house
Wat trouwens ook een heel handige tip is: je kunt ook kiezen voor een Wifi Plus abonnement van T-Mobile. Dat is echt ideaal als je bijvoorbeeld veel op zolder zit. Of als je een tiny house hebt gemaakt in de tuin, waarvandaan je zit te werken (het thuiskantoor van My Home Office moet je echt even bekijken, zóóó tof!). Zo'n extra - draadloos - Wifi-punt installeer je heel eenvoudig via het stopcontact. En dat kan bijvoorbeeld in de kelder, op zolder, in de garage of het tuinhuis. Altijd sterk en snel: ideaal!

Bingewatchen
Zie je er als een berg tegenop om te moeten overstappen? Met de overstapservice van T-Mobile is het echt helemaal geen gedoe, want ze regelen het binnen no-time voor je. Kun jij doen waar je goed in bent: lekker bingewatchen en Pinnen ;-).

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)