Hippe hoed

Chic! Fashionable!
Chic! Fashionable!

Elk jaar tijdens Flavourites Live zijn er wel een paar stands die álle aandacht trekken. Waar het drie dagen lang topdrukte is en waar de producten als zoete broodjes over de toonbank vliegen. Vantevoren weet je nooit welke webshops er met deze eer vandoor gaan. Vorig jaar was Chapeauholic in elk geval een van de toppers. Chapeauholic ja, die webshop met die fashionable hoedjes! Ook ik kon het niet laten en shopte vorig jaar tijdens Flavourites Live zo'n hippe hoed.

En ik vind het best eng hoor, een hoed dragen. Ja, je valt er mee op, hè. Een hoed trekt de aandacht. Maar een hoed is ook een finishing touch op je looks. Trek iets eenvoudigs aan, en een hoed geeft je net even die glow. Je hebt dan niet heel veel meer nodig.

Chapeauholic heeft hoeden in allerlei kleuren
Chapeauholic heeft hoeden in allerlei kleuren

Mijn hoed ligt meestal bovenop mijn kast in mijn werkkamer. Zodoende heb ik er elke dag uitzicht op. Maar buiten dragen? Dat doe ik eigenlijk alleen als ik iets bijzonders ga doen, en niet wanneer ik naar de Appie fiets voor de dagelijkse boodschappen. Vraag me niet waarom ik mijn hoed niet vaker draag, want eigenlijk snap ik er niets van. Hij is zo leuk! Hij staat zo goed!

Veel hoeden-inspiratie in het lookbook
Veel hoeden-inspiratie in het lookbook

Bij deze: ik ga mijn hoed vaker dragen, heb ik net besloten. Want kijk toch eens tussen al deze foto's hoe ontzettend leuk zo'n hoed staat. Chapeauholic heeft een heel assortiment in allerlei kleuren, kijk hier maar eens. Met riempje, met bandje... Allemaal gemaakt in Italië van 100% wol. En het lookbook geeft veel inspiratie. Leuk hè, al die outfits met hoed. Echt chic. Die rode is natuurlijk best heftig (maar zo gaaf), die flaphoed in camel is waanzinnig. Marilyn heet de flaphoed, hij is er in meerdere kleuren. Ik heb zelf een heel donkergrijze Elizabeth (nu niet in het assortiment), hij is bijna zwart. Wacht, ik zal even een selfie maken... Hij lijkt veel op dit zwarte exemplaar. Mijn goede voornemen voor de komende (winter)maanden: ik ga mijn hoed lekker vaak dragen! 

Mijn hoed & ik
Mijn hoed & ik

Tipje: dit jaar is Chapeauholic weer van de partij tijdens Flavourites Live, ben benieuwd of het weer zo megadruk gaat worden in de stand!

 

 

 

reacties op dit blog (1)

25 oktober 2015
Gryt
Hey hoi Natascha, staat je goed hoor! Gewoon meer dragen. Makkelijk gezegd, ik heb er geen één, maar jij kan het hebben! Groeten van Gryt
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)