Hier slaap je in een vogelhuis of in een vliegende caravan

Slapen in een Vogelhuis? Hier kan het!
Slapen in een Vogelhuis? Hier kan het!

Als we op get away gaan in eigen land, moet het echt iets bijzonders zijn. Making memories, dat werk. Dat je vijftien jaar later tegen de kinderen zegt: 'Weet je nog, nog, nog...' Onbetaalbaar, toch? Zo gingen wij eens in een vogelhuis slapen bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen. Vlaardingen, je bedenkt 't niet! Maar wat wás het er leuk. En inderdaad: we hebben 't er nóg over.

De Vreemde Vogel is een hidden gem onder de rook van Rotterdam. Een ontzettende leuke familieplek, verscholen in het groen en gelegen aan een mooi natuurgebied. Het is zelfs een trouwlocatie, en wat voor één! Een bijzondere stek om elkaar het ja-woord te geven en urenlang te feesten met je liefsten. Bij De Vreemde Vogel is 't gezelligheid troef. Je kunt er heerlijk lunchen en borrelen en in de zomervakantie dineren. Wel gericht op gezinnen met kinderen, dus om 20.00 uur gaat de boel dicht. Denk: spelen, terras aan het water, bootje varen, relaxen... Een Tuincafé, een boerderij, beestjes: hier is het lekker ravotten voor de koters terwijl jij en je lief genieten van een latte of nippen van de wijn. Heel veel meer heb je niet nodig. Toch?

Of logeer eens in een vliegtuig...
Of logeer eens in een vliegtuig...

Vliegende caravans

Ja, toch wel! Want hier wil je blijven. Niet alleen overdag langsgaan voor een koffie, ranja en taartjes (overigens allemaal heel lekker met pure streekproducten) maar ook in deze sfeer wakker worden. Want bij De Vreemde Vogel krijg je gegarandeerd een 'hier-wil-ik-nooit-meer-weg-gevoel. Nou, dat kan hoor. En hóe. De Vreemde Vogel is namelijk een buitenhotel, met tien originele verblijven. Je kunt er dus slapen in die te gekke Vogelhuizen, waar wij eens logeerden. Klein maar fijn en bovenal: een absoluut uniek paradijs. Je hebt je eigen badkamer en het huisje is echt ruim genoeg voor vier personen. Maar bij De Vreemde Vogel is er ook een geland vliegtuig van Wicked Wings Airlines. Kun je ook in logeren. En er zijn twee zwevende caravans waarin je kunt slapen! Met uitzicht op de diertjes, hoe leuk is dat!

Lekker ravotten
Lekker ravotten

Platenspeler

Of laat de kids in een raket slapen, en jij met je lief in het ernaastgelegen lanceerstation. Zo spannend. Wat een avontuur is dat. Er zijn ook superleuke logeerplekken voor grotere groepen (leuk als je bijvoorbeeld met je ouders op pad gaat, of met het gezin van je zus). Alles even origineel en smaakvol ingericht. Mind you: een platenspeler ontbreekt in geen enkele accommodatie, dat is toch te leuk? Zie je jezelf al lekker 's avonds marsmallows roosteren in het vuur, terwijl de kinderen nog een beetje rondscharrelen? 't Voelt als een lange vakantie, ook al ben je maar een of twee nachtjes weg.

Ook leuk: bootje varen
Ook leuk: bootje varen

Kinderactiviteiten

Tijdens de vakanties en op zondagen zijn er heel leuke activiteiten te doen voor de kids. Knutselmiddagen, escaperoom, kindertheater, jeu de boules spelen... Nieuw is de Natuursafari. Is leuk joh. Met een duwjeep waarin twee tot drie kids passen en een app ga je op safari. Je ontdekt de natuur op een manier zoals je niet eerder deed (want tja, zijn we dat niet een beetje verleerd?). Van de geneeskrachtige eigenschappen die de natuur ons biedt tot het dierenrijk, deze safari is super leuk én educatief. Ja, ook voor jezelf :-). Hier ga je je geen seconde vervelen en voor de kinderen is het één groot walhalla van spelen en ontdekken. En zo is er voor de ouders ook nog de nodige me-time om even bij te tanken.

De vliegende caravans zijn ook top
De vliegende caravans zijn ook top

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)