Hier maak je je tafel op maat!

Mooie tafels op maat
Mooie tafels op maat

Dit is zó tof. Een goed adres waar je je tafel helemaal op maat kunt laten maken! Dit zijn van die adresjes die je echt even moet opslaan. Er komt namelijk vast een moment dat je dit nodig hebt - of anders een van je vriendinnen wel. Ik vind de tafels van LijnM echt prachtig. Strak, van mooie materialen en tijdloos. Een prettige combi!

Laatst riep een vriendin van mij dat ze graag een ronde tafel wilde. Dat leek haar echt een stuk gezelliger dan een rechthoekige tafel zoals we tegenwoordig bijna allemaal hebben. Ik kan er wel inkomen. Want rond, dan zit iedereen gelijk. Maar ronde tafels zijn echt véél lastiger te vinden dan de bijna standaard twee meter lange en 90 centimeter brede tafels. Ben je er ook naar op zoek? Kijk dan even hier, bij LijnM. Te gek zijn de ronde tafels die ze hier maken. Helemaal op maat. En oja, ook rechthoekig hoor, als je wilt. Zelfs ovaal is een optie.

Ook leuk: een ronde tafel
Ook leuk: een ronde tafel

Het klinkt echt heel luxe, een tafel op maat laten maken. En dat is het natuurlijk ook. Maar met de handige tool van LijnM is het vooral heel easy om te doen. Ik ging eens op onderzoek uit en zag het volgende. Kies voor houtsoort (bijvoorbeeld robuust eiken, rustiek eiken, essen of de prachtige boomstam) en het model (rechthoekig of rond). Vervolgens voer je de maten in. En dan: het onderstel. Want dat er meer mogelijkheden zijn dan een blad met vier poten, is wel duidelijk. Ik tel zomaar 25 verschillende soorten. De meeste varianten zijn zwart, maar ook wit is een optie. Wel is er één gemeenschappelijke deler: de poten zijn allemaal stoer en strak. Voor wat voor onderstel zou jij gaan? Dan de afwerking van het onderstel. Ook belangrijk. Fijn dat er ook hierin keuze is! 

Strak design!
Strak design!

Het toetje van LijnM? Of je een dinerbank wenst. Ik zou 'ja' zeggen, want zo'n grand-café achtige bank in huis is echt superleuk. Ik word daar wel enthousiast van hoor.

Zo'n grand-café bank is supertof
Zo'n grand-café bank is supertof

Trouwens, ook de woonaccessoires van LijnM zijn heel leuk. Ik zag bijvoorbeeld de collectie lampen: net zo stoer en robuust als de tafels! Dat wordt gewoon een mini-metamorfose in je huis. Supertof!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)