Het festivalseizoen is begonnen!

Babsee coole zonnebril
Babsee coole zonnebril

Trek je vrolijke zwierige jurkjes maar weer uit de kast, want het festivalseizoen komt eraan! Voor mij betekent dat altijd zo praktisch mogelijk nadenken. Ik wil niet sjouwen met een shopper, knijpen met mijn ogen door de zon en thuiskomen met schoenen die zo vies zijn dat ze meteen de wasmachine in kunnen… Herkenbaar? Hier een paar top tips om optimaal van je festival te kunnen genieten!

Een praktisch en compact tasje is een echt must-have voor op een festival. Gewoon zo’n tasje waar alles in past wat je nodig hebt. Niets meer, niets minder. Bij Orangemayonnaise vind je de hippe Bum Bags van Susan Bijl. In oneindig veel verschillende kleuren (zo erg dat kiezen nog een hele opgave wordt). Ik ben helemaal fan van deze tasjes.

Een goed paar stevige laarzen kan niet missen op een festival. Wij worden altijd heel erg blij van die echte cowboy laarzen. Lekker opvallend, lekker vintage en ook niet erg als er wat modder op komt. Bij Boeties kun je lekker rondneuzen tussen enorm veel laarzen met verschillende patronen, kleuren en maten, want je kunt ook nog eens matchen met je dochter. Hoe leuk is dat?

Kunnen we ons nu nog niet echt voorstellen als we naar buiten kijken, maar een zonnebril ga je heel hard nodig hebben op een festival! De zonnebrillen van Babsee zijn zo fijn en stijlvol dat je er nog jaren mee kunt doen. Het fijnste is dat je niet meer van leesbril naar zonnebril hoeft te wisselen met de brillen van Babsee. Als je dus op de kaart wil kijken naar welke artiest je wil kun je gewoon je zonnebril ophouden!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)