Heerlijke winter wellness ideeën

Super smaakvol
Super smaakvol

In deze tijd van het jaar moet je een beetje extra lief zijn voor jezelf. Extra veel slapen, gezond eten, bewegen én af en toe een beauty ritueel waarvan je helemaal opknapt. Zó lekker. Dit zijn onze tips. O mán, laat ons maar even...

Super smaakvol


Hoe leuk zijn al die natuurhuisjes. Originele cabins in het bos, lakehouses om bij weg te dromen, yurt's, pods, boomhutten en hide-outs... We love. Het leuke is dat steeds meer van dit soort unieke onderkomens zijn uitgerust met een mini-wellness. Zo heerlijk, want op die manier geniet je extra. Tip: ga naar Natuurhuisje en filter op accommodaties met een eigen hottub/whirlpool. Op die manier ontdekte ik deze beauty; een prachtige, onder architectuur gebouwde villa in de bossen van Tonden (bij Zutphen). Hier wil ik een keer met vriendinnen heen; er is ruimte voor acht personen in dit geweldige huis. En die houtgestookte hottub? Die ontbreekt natuurlijk niet! Zálig. Tipje voor een extra dosis wellness: vlakbij vind je Thermen Bussloo.

Saunageur bij jou thuis
Saunageur bij jou thuis

Saunageur bij jou thuis


Ohhh, dit is zo heerlijk. Deze spa-diffuser van Welovetheplanet is onze favourite aller tijden. Je doet er héél lang mee doordat de olie zeer geconcentreerd is. En de combi eucalyptus/rozemarijn/lavendel is echt zálig. Ik heb zo'n flesje met geurstokjes in de badkamer staan, en het ruikt er echt naar een spa. Verras je lief heeft de diffuser in het assortiment, kijk snel en verwen jezelf!

Beautyritueel
Beautyritueel

Beautyritueel


En wat doe ik dan, 's avonds in mijn eigen badkamersauna? Dan haal ik mijn make-up eraf met de lavendelolie van Abbeylab. Deze olie is goddelijk. Je hebt er maar een paar pompjes van nodig, dus je doet er lekker lang mee. Uitsmeren over je gezicht, die zalige lavendelgeur diep inademen, met een warm washandje afnemen et voilà: je hebt een heerlijk zachte, glanzende huid. Dit is echt mijn ontspanningsmoment van de dag. heb de olie ook al een paar keer cadeau gegeven, altijd een groot succes!

Relaxen & slapen
Relaxen & slapen

Relaxen & slapen


De hotels van Blue Wellness zijn allemaal uitgerust met fijne beautyfacaliteiten en vind je door het hele land. Heerlijk om samen met je lief te gaan ontspannen! Van sauna naar Turks stoombad, van hammam naar massage. Extra fijn als je dit in de maanden januari of februari boekt. En persoonlijk geniet ik er extra van als ik zo'n arrangement tijdens doordeweekse dagen doe, als iedereen 'gewoon' zit te werken... Pure luxe! Tip: Blue Wellness heeft vaak acties en aanbiedingen, bekijk ze op de website!

Je eigen design hottub
Je eigen design hottub

Je eigen design hottub


Kijk, als je jezelf nou écht de top-of-the-bill gunt, dan ga je voor een eigen hottub. Nu zijn die van Weltevree echt het aller, allermooist. Dit toffe designlabel ontdekte ik al eerder (ben zo blij met de mooie haard waarin we ook pizza's bakken), maar de hottubs zijn echt fantastisch. Zo mooi. Zeker niet de goedkoopste, maar hiermee heb je wel echt kwaliteit in de tuin staan. Sparen, sparen en dan jaren plezier ervan hebben!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs! 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)