Hangend groen

Mijn persoonlijke favoriet
Mijn persoonlijke favoriet

Je kunt er niet omheen, groen is helemaal b(l)ooming! Met een openbare stadsplein als tuin hoef ik geen groene vingers te hebben. Maar in huis kan ik me wel uitleven met her en der wat planten en potten. Gelukkig is er momenteel volop inspiratie te vinden rondom groen in huis. Bij Deens.nl zag ik een mooie selectie groen om op te hangen. Deze webshop is en blijft een van mijn favorieten, altijd mooi up-to-date en inspiratievolle pagina's en foto's. Zie hieronder wat voorbeelden en mogelijkheden voor in je huis:

Mijn persoonlijke favoriet zijn deze plantenhangers met lederen hengsel in groen en wit van Bloomingville. Een mooie combi van verschillende materialen en precies in de kleuren die bij mijn interieur matchen! Zonder plant al een sfeervol product.

Tafelklem TOON bij je bureau
Tafelklem TOON bij je bureau

Deens was tevens een van de eerste webshops waar ik de tafelklem TOON spotte. Een eenvoudige manier om leuke variaties te bedenken qua sfeer bij de eettafel, bij je bureau (groen rondom je werkplek hebben geeft mij echt energie)…

Ook sfeervol bij de tuintafel
Ook sfeervol bij de tuintafel

…Of natuurlijk buiten bij de tuintafel! Leuk met die verlichting eromheen ook.

Plantenhangers van verschillende materialen
Plantenhangers van verschillende materialen

Bijzonder dat er zoveel verschillende materialen gebruikt worden bij de potten en vazen momenteel! Het biedt zoveel mogelijkheden qua sfeer. Hier nog wat voorbeelden met jute, glas en keramiek!

En nog meer inspiratie
En nog meer inspiratie

Of de macrame plantenhanger rechts in roze tint, waarbij je zelf bepaalt wat voor soort pot je ermee combineert. Leuk als cadeau ook! Het mooie van de glazen versie in het midden is dat je de volledige plant ziet. Puur natuur.

Varieren met de planten zelf!
Varieren met de planten zelf!

Van planten zelf heb ik geen verstand. Gelukkig is er veel inspiratie te vinden online en in winkels. Check voor meer ideeën de Botanical pagina van Deens. Hier heb ik veel aan gehad! En heb je het aprilnummer van Flavourzine al gezien? Bomvol groene ideeën ook!

reacties op dit blog (1)

19 april 2016
Suzan
Hej Loes! Wat een superleuke GROENE blog heb je geschreven. Worden wij blij van :)! Suzan
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)