Handig: de sportschool in een rugzak

Overal sporten, waar en wanneer jij wilt!
Overal sporten, waar en wanneer jij wilt!

Baal je dat je tijdens je vakantie een aantal weken niet naar de sportschool kunt? Of sport je graag lekker buiten? Dan heb ik een super product voor je. Ik probeerde de sportrugzak van Pakama uit. Zó handig! Mijn beste tips deel ik hier met je.

Jaja, ik ben goed bezig hoor, in de sportschool. Twee à drie keer in de week een intensieve work-out: lekker!! Je merkt het meteen aan je conditie en spiermassa. Alleen is het zo zonde dat je tijdens je vakantie een paar weken de boel stilzet... Dat vond ik dus ook. Maar toen ontdekte ik de sportrugzak van Pakama; echt ideaal is dit! In deze waterproof, riante rugzak zitten allerlei fitnessaccessoires waarmee je zelf aan de slag kunt. Weerstandsbanden, een facia bal, handvatten en voetbanden, zelfs een opbouwbaar matje om je yogasessie op te doen! De tas is ruim genoeg om er ook nog een laptop, handdoek, waterfles én nog meer spullen bij te stoppen. Dus eh... je kunt 'm ook gewoon meenemen naar je werk en na het werk even het park in om te fitnessen!

Dit zit er allemaal in de rugzak
Dit zit er allemaal in de rugzak

Eerst de kleur kiezen. Best moeilijk! Want er zijn drie kleuren en die zijn alledrie mooi. Stoer zwart, chic groen en stylish roze. Omdat ik verwachtte dat ook de andere familieleden (man, zoon, dochter) met de Pakama set aan de slag zouden willen, besloot ik voor de groene variant te kiezen. Mooi! De tas met alle tools is echt multifunctioneel; je kunt er zoveel oefeningen mee uitvoeren. Perfect inderdaad om tijdens de vakantie je conditie en spiermassa lekker op peil te houden. Maar hoe leuk om lekker met de tas naar het strand of park te gaan, en daar je oefeningen uit te voeren? Omdat er zoveel tools in de tas zitten kan dat ook gewoon samen. Jij de ene oefening, je sportmaatje een andere en daarna lekker afwisselen.

Zo wordt sporten een stuk leuker
Zo wordt sporten een stuk leuker

Maar welke oefingen doe je, en hoe voer je ze uit? Daar is de bijhorende Pakama-app weer heel handig bij. Met deze app kun je allerlei oefeingen heel gericht uitvoeren. Wil je je core trainen? Dan kies je voor 'core' en krijg je een hele rits aan bijpassende oefingen. Dankzij de filmpjes zie je precies wat je moet doen. Mijn favoriet is het 'quick&dirty' programma: hiermee train je snel en effectief in zeven minuten. Superfijn om mee aan de slag te zijn!

De oefeningen zijn best intensief (trainen met een weerstandsband is echt spieropbouwend), waardoor je in het begin best even spierpijn kunt hebben. Dat wordt minder! Maar betekent ook dat je lekker aan de slag bent geweest, altijd fijn toch?

Handig: omdat de tas zo lekker ruim is, kun je er gewoon je dagelijkse spullen bij doen en heb je in je werktas meteen je 'gym' zitten. En de inhoud is zo uitgebreid, dat je zelfs thuis je eigen gym ermee kunt maken! Of ik dit ga volhouden? Ja, want het is heel laagdrempelig om mee te gaan sporten. Bovendien vindt ook de rest van het gezin het leuk, en doen we regelmatig samen een rondje. Ook na de vakantie blijft dit vast een succes. Even een halfuurtje tussendoor en je bent weer helemaal bij. Kortom: echt een geweldig product en ook nog eens heel mooi uitgevoerd!

Goed om te weten: de gym to go reistas is nu in de sale van € 199,- voor € 159,-. Grijp dus je kans!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)