Groene jurkjes met 'n vleug nostalgie

Leuk van King Louie
Leuk van King Louie

Jurkjes, jurkjes... je kunt er nooit genoeg van hebben. Na jarenlang vooral zwarte jurkjes verzameld te hebben, merk ik dat ik steeds meer overga op groen. Bij TopVintage zag ik een aantal exemplaren die er echt uit knallen!

Groene jurkjes zijn net weer even anders-dan-anders. Het leuke van groen vind ik dat deze kleur er in waanzinnig veel tinten is - kijk maar eens in de natuur. Doordat groen in de natuur zoveel voorkomt, wordt de kleur geassocieerd met nieuw leven. Hoe toepasselijk, nu er weer een nieuw seizoen aankomt!

In de schijnwerpers!
In de schijnwerpers!

Bij TopVintage hebben ze heel veel leuke retro- en vintage-look merken zoals King Louie, Blutsgeschwister en - als je durft - Glamour Bunny. Voor wie houdt van printjes is King Louie natuurlijk een top label. Je herkent een King Louie altijd direct! Dit jurkje met streepje is echt een sweetie. En in de zomer vind ik maxi-dresses echt geweldig. Moeten ze wel echt helemaal tot aan de grond komen zoals deze maxi-dress van King Louie.

Ook leuk: zomerse printjes
Ook leuk: zomerse printjes

Bij TopVintage vind je ook veel A-lijn jurken. Hét perfecte, flatterende model: staat vrijwel altijd doordat ze taps uitlopen. A-lijn jurkjes passen ook perfect bij dat onvervalste vintage-gevoel. Wat dat betreft kun je je bij TopVintage natuurlijk flink uitleven.

Kan ook met een vestje
Kan ook met een vestje

Heerlijk dus: een nieuw seizoen voor de boeg. Wie niet kan wachten met het dragen van de leukste zomerjurkjes: shop er een mooi, basic vestje bij. Kun je je jurkje het héle jaar door dragen!

 

 reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)