Glitter & glamour op de camping

Guidelight van Weltevree
Guidelight van Weltevree

Glamping, ofwel glamorous kamperen, is helemaal hot. Begrijpelijk, een beetje comfort op de camping willen we allemaal wel. Zo’n mooie ingerichte safaritent, een hip huisje op wielen; de keuze is reuze! Maar zeg nu zelf, hoe leuk is het om je eigen tent en/of caravan een beetje glamour te geven. Heb je plannen om in de meivakantie te gaan kamperen, ga niet zomaar op pad! Trek je kampeeruitrusting van de zolder, haal de caravan van stal en maak er iets bijzonders van. Lichtsnoeren, hangmatten, vloerkleden, een gezellig servies... Laat de vakantie maar beginnen!

Campfire chic & outdoor rock ’n roll
Geen kampeervakantie zonder een bezoek aan de webshop van Urbans & Indians. Sfeervolle buitenlampen van Weltevree, de leukste kleden voor in je voortent, melanine servies, stoere potten en pannen, handige opbergers... Maar pas op, bij het zien van zoveel leuks krijg je zin om je hele uitrusting te vernieuwen. 

Kleurrijk spul van De Theetantes
Kleurrijk spul van De Theetantes

Hip in het gras
Een beetje glitter & glamour bij je caravan hoeft niet duur te zijn! De Theetantes verkopen allerlei leuke accessoires om de dagelijkse maaltijden op te fleuren. Felgekleurd servies, gezellige glaasjes, brocante schaaltjes en bakjes. Picknicken maar, met je blote voeten in het gras. 

Relaxen!
Relaxen!

Relaxt de dag door
Op jouw kampeerplek mag een hangmat uiteraard niet ontbreken. De kinderen kunnen er uren met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes in schommelen. Voor jezelf is het een fijne plek om je even terug te trekken met een goed boek. Trendyard heeft kwalitatief goede hangmatten, van biologisch katoen, die ook nog eens mooi zijn. Deze hangmat met jeans look, daar kom je toch nooit meer uit?

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)