Glamping in Nederland

Afrikaanse Trekvogel van De Vreemde Vogel
Afrikaanse Trekvogel van De Vreemde Vogel

Van de zomerse temperaturen van afgelopen week krijg je toch echt vakantiekriebels?! Heerlijk, zo warm. Hele dagen buiten leven, van het ontbijt tot laat in de avond. Krijg jij zin om een vakantie te boeken? Met dit lekkere weer blijf je gewoon in Nederland. Zoek je nog een fijne tip? Kies eens voor een ingerichte safaritent, dan leef je nog meer buiten dan wanneer je verblijft in een vakantiehuis. En zelfs wanneer het een dagje regent is het leuk (& comfortabel) met regen die zachtjes tikt op het canvasdoek. We tippen je deze drie bijzondere adressen, glamping met iets extra’s.

Sleeping with van Gogh
In het Brabantse land staan safaritenten waarvan het interieur geïnspireerd is op Vincent van Gogh. Een fijne combinatie voor natuur- en cultuurliefhebbers. Je lodgetent is een bron van inspiratie met zonnebloemen, kleuren uit de schilderijen van Vincent en verrassende details, in beeld, woord en kleur. In de omgeving vind je eindeloze fiets- en wandelpaden. Klik hier voor meer info! 

Van Gogh
Van Gogh

Tendi safaritenten
De safaritenten van Tendi staan verspreid over Europa en op één bijzondere plek in Nederland; het Vechtdal. Niet voor niets is deze streek in Overijssel geliefd bij vakantiegangers, de mogelijkheden zijn eindeloos. De luxe en stylisch ingerichte tenten van Tendi staan op familiecamping Starnbosch. Een BBQ bij je tent, schaduwrijke plaatsen, optioneel privé sanitair, een restaurant… Dit is vakantie! Bang voor slecht weer? De camping heeft zelfs een overdekt zwembad.

Tendi
Tendi

Glamping aan de rand van de stad
Ben je meer een stedentripper dan een natuurmens? Ook voor jou is er een toffe plek. Aan de rand van Vlaardingen, maar toch in het groen, vind je De Vreemde Vogel. Op het erf staan verschillende glamping accommodaties, waaronder de 8-persoons Afrikaanse Trekvogel. Gezellig met vrienden, plaatjes draaien en naar de vogeltjes luisteren, met een boek in de hangmat en ’s avonds aanschuiven op het terras. Oogjes dicht en snaveltjes toe ;-)

Sleeping with van gogh
Sleeping with van gogh

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)