Gift Guide Wonen

Voor de rustzoeker
Voor de rustzoeker

Iets moois voor in huis is altijd goed als cadeau, zeker als het met zorg is uitgekozen.

Voor de rustzoeker
Deze mag een opvallende plek aan de muur krijgen. Adem in - adem uit! Het wanddoekje is gemaakt in een gelimiteerde oplage.

Teer spul
Teer spul

Teer spul
Hier in huis staat de minivariant, maar deze grote glasilium vaas... o, wat is hij mooi! Dit wordt er gezegd over de vazen: Glasilium creëert een nieuwe manier om bloemen en planten te tonen. Toen ontwerper Eav Levin deze vaas maakte, wilde ze iets maken dat je helpt je relatie tot uitdrukking te brengen met wat buiten je muren ligt. Echt práchtig.

Opruimen!
Opruimen!

Opruimen!
Voor iedereen die orde wil in huis: deze prachtige manden van House Doctor zijn geschikt voor meer dan alleen de was. Speelgoed, sjaals, tassen: wij zouden er wel raad mee weten.

Versieren
Versieren

Versieren
Deze kerstslingers zijn zo mooi; ook na de feestdagen wil je ze laten hangen. En waarom ook niet? Vier elke dag feest met de prachtige woonaccessoires van Sissy-Boy!

Aan de wand en op tafel
Aan de wand en op tafel

Aan de wand en op tafel
Prachtig, deze wallhangers. Ze zijn er in ecru en in ecru met zwart. Handgemaakt van natuurlijk katoen. Ook de stoere bowls van Nordstjerne, die met de hand van restmaterialen worden gemaakt, zijn een prachtige eyecatcher in huis.

Verhaaltjes
Verhaaltjes

Kunst
De nieuwe collectie van Ixxi.com is weer prachtig. Kijk deze rustgevende kunst, die wil je toch aan de muur? Tip: je kunt ook van je eigen foto's een geweldiuge Ixxi laten maken. Aanrader.

Kunst
Kunst

Verhaaltjes
Al meerdere keren gegeven (én mogen ontvangen): de prachtige tegeltjes van Storytiles. Elke keer weer ontdek ik nieuwe. Ze vertellen ook écht een verhaal. Een uniek cadeau waarmee je iedereen kunt verrassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)