Gift Guide Health & Beauty

Winterse spa set van AbbeyLAB
Winterse spa set van AbbeyLAB

Dit mag je elk jaar weer onder de boom leggen: een beauty of sportief cadeau. En we maken het je makkelijk, want we hebben alvast tien leuke items voor je gespot.

Abbeylab
Ah, wat een heerlijk winterse set is dit! In deze spa set van AbbeyLAB zitten ingrediënten als kaneel en kruidnagel die de huid en spieren opwarmen, sinaasappel en citroen die de huid verstevigen, calendula dat een genezende werking heeft en wortel- en kokosolie die de huid zacht en glad maken. Need we say more?

Vegan Make-Up van Indisha
Vegan Make-Up van Indisha

Indisha
Bij Indisha zagen we deze twee top make-up sets; de Inika Limited Edition Garden Party Lip Trio die bestaat uit een lipserum en lipglos in één, een lipliner en een lipstick. Deze vegan set zit in een prachtig toilettasje, net als de Floral Fantasy Set. Hierin vind je vier producten waarmee je je ogen een gedurfde look kunt geven. 

Meet the Ilia mini's van Cosmania
Meet the Ilia mini's van Cosmania

Cosmania
Wij zijn al jaren fan van het duurzame en biologische merk Ilia. Heerlijk voedende producten in prachtig vormgegeven verpakkingen. Bij Cosmania shop je deze fijne Meet the mini’s set met daarin een limitless lash mascara, chromatic eye tint, balmy gloss tinted lip oil en een lip wrap hydrating mask. Perfecte cadeauset om iemand kennis te laten maken met de make-up van Ilia. 

Superdeluxe verzorgingsset van Mint & Molly
Superdeluxe verzorgingsset van Mint & Molly

Mint & Molly
In deze super de luxe Natural Care Kit van SMPL die we bij Mint & Molly vonden, zit alles wat je nodig hebt voor een intensieve huidverzorging. We noemen een boosting serum, een day and night cream, een cleansing cream, een multi balm en een exfoliating sponge. Alle producten zijn vegan en zijn vrij van parfum essentiële oliën. 

Werfzeep bij Klein Muisje
Werfzeep bij Klein Muisje

Klein Muisje
Deze koffie scrub van Werfzeep zagen we bij Klein Muisje. Het is een robuuste zeep waarmee je je handen goed schoon kunt maken als je bijvoorbeeld in de tuin hebt gewerkt, maar hij is zeker ook geschikt om je lichaam mee te scrubben. De zeep ruikt naar citroengras, patchouli, nootmuskaat, kaneel en kurkuma. Dat klinkt toch heerlijk. En ook deze fijne kruidenzeep met een mix van venkel, rozemarijn, tijm, lavendel, basilicum, wortelzaad, salie en kruizemunt is een echte topper!

Classes on Demand van My Aurora Yoga
Classes on Demand van My Aurora Yoga

My Aurora yoga
Dit is ook een heel leuk cadeau: een Unlimited Yoga gift card van Myaurorayoga. Hiermee kan de yogi to be maar liefst een maand lang kiezen uit ruim 200 lessen in alle verschillende yoga stijlen en het leuke is, hij of zij hoeft er de deur niet voor uit, want de lessen zijn gewoon thuis te volgen. Er zijn al korte vinyasa introductielessen van 15 minuten tot intensieve power flows en herstellende yin workouts van ruim een uur. Perfecte manier om nu eindelijk eens kennis te maken met yoga!

Duurzame yogamat van treeletic
Duurzame yogamat van treeletic

treeletic
We hebben nog een leuke cadeautip voor yoga liefhebbers: wat dacht je van een nieuwe mat voor je thuis workout? De yogamatten van treeletic zijn puur natuur, want ze zijn gemaakt van kurk en dat is bijzonder milieuvriendelijk, antibacterieel en anti-allergisch. Het is bovendien zeer robuust en duurzaam. Dankzij de aangename demping en hoge natuurlijke grip zijn ze perfect voor elke training. Deze vegan matten worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in vier prachtige, natuurlijke kleuren. 

Mooie accessoires van Yoga Specials
Mooie accessoires van Yoga Specials

Yoga specials
Als je je eigen yogamat mee neemt naar je yogales buiten de deur, dan is het wel zo handig om die te vervoeren in een goed passende tas. Bij Yoga-Specials zagen we deze prachtige canvas tas van Love Generation die ruim genoeg is om ook nog een handdoek en drinkbeker in te stoppen. Heel handig dus. En wat ook altijd handig om tijdens je yoga- of meditatie sessie te gebruiken, is een meditatiekussen. Dit ronde ecru canvas kussen met lotus print is gevuld met biologische boekweitdoppen. Mooi is ie hè, je zou ‘m zelfs als poefje in de woonkamer kunnen gebruiken. 

Re-Born Outfit
Re-Born Outfit

Re-Born
Met deze legging van Re-Born geef je niet één, maar twee sportieve cadeaus. Het is namelijk een reversible sport tight. De ene kant is donkerblauw, de andere heeft een grafisch blauwe print. Leuk detail is dat de pijpen niet hetzelfde patroon hebben. En heel handig, in de tailleband zit een klein zakje voor bijvoorbeeld je fietssleutel. Maak je outfit compleet met de matching crop top. 

Kleurrijk de green op met Day Golf
Kleurrijk de green op met Day Golf

Day golf 
Zoek je een cadeau voor je golf-spelende vriendin, moeder of zus, check dan de kleurrijke collectie van Day Golf. Die is alles behalve saai te noemen. De opvallende en vrouwelijke kleding is niet te missen op de green en ook de golfballen, golf tees en tassen zijn er in alle kleuren van de regenboog. Goed om te weten is dat je de hele maand december 20% korting krijgt op alle accessoires. 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)