Flavourites gaat offline in… Zwolle!

Lekker winkelen in Zwolle
Lekker winkelen in Zwolle

Het kleine maar fijne Zwolle was deze week aan de beurt! Kleiner dan ik had verwacht, maar ik heb mijn tijd goed benut. Dit is een perfecte stad om een middagje naartoe te gaan als je niet zo van een hele dag rondslenteren bent. Terrasje hier, boetiekje daar, Zwolle is heerlijk en had ík even geluk met het weer!

11:00 – Hier en daar
Om te beginnen met de traditie nam ik een lekker kopje koffie aan het begin van mijn trip. Bij de koffiezaak Hier en daar kreeg ik niet alleen een heerlijk kopje koffie voor mijn neus, maar trakteerde ik mezelf ook op een van de ontzettend lekkere zelfgemaakte taartjes. Omringd met vintage meubels, zat ik daar wel goed hoor!
Oude vismarkt 10


 
12:00 – Sassy
De naam zegt natuurlijk al precies wat je in dit leuke kledingboetiekje aantreft; sassy kledingstukken. Items waar je je vrouw in voelt met hippe kleuren, prints en vormen. Niets is te gek! Je kunt bij Sassy ook in antieke kastjes hier en daar fijne accessoires, hebbedingen en zelfs boeken vinden!
Sassenstraat 76


 
13:00 – Lots & more
Hier was ik heel enthousiast over toen ik een leuk lunchtentje ging zoeken en deze voorbij zag komen. Zelf ben ik vegetariër en ik zag hier heel veel vega-opties, wat – als je het mij vraagt – altijd goed is! Ik had een rijk gevulde tosti met avocado en muhammara en een fijn gemberdrankje. Je hebt bij Lots & more ook veel verschillende salades en yoghurt-bowls die er allemaal heul goed uit zagen! Een gezellig plekje waar ik heb genoten van een heerlijke lunch!
Sassenstraat 49


13:45 – September
Een stukje verder lopen was ik aangekomen bij de prachtige winkel September met stoere, maar zeker ook sophisticated kleren. Iets minder jeugdig dan de boetiekjes hiervoor, dus fijn voor de fashionable families met verschillende generaties!
Gasthuisplein 6


14:15 – Moonloft
Dit winkeltje was ook eentje waar ik zeker naar uit keek. Vooral omdat ik niet genoeg kan krijgen van sieraden en woonaccessoires. Bij Moonloft hebben ze daar een mega collectie van, maar ze hebben ook kleding, accessoires en zelfs superlieve kinderkleertjes. De winkel is prachtig ingericht en staat helemaal vol met alleen maar moois! Hier is je portemonnee niet zo veilig meer :)
Spoelstraat 32


 
15:00 – 101winkels
Een klein stukje verder even iets heel anders. Namelijk een winkel met spirituele (woon)accessoires, leuke kinderkleding en heel veel sieraden. Die geur van de wierook is natuurlijk al heerlijk en trekt je zo verder de winkel in. 101winkels is een klein winkeltje, maar staat bomvol allemaal fijne producten. Heerlijk eventjes tot rust komen hier…
Nieuwstraat 100


 
15:30 – Pogo-designshop
Dan alweer bij de laatste parel aangekomen; de Pogo-designshop. Design laat ik soms aan me voorbij gaan bij de stedentripjes maar nu heb ik even een kijkje genomen bij deze toffe winkel! Eigenlijk zit de winkel helemaal vol met allemaal producten die je het liefst mee naar huis neemt. Van hele handige items tot prachtige parels.
Korte Smeden 3

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)