turinajewellery.com

Kunstwerkjes als sieraad

Deze shop viel ons gelijk op door de interessante vormen en kleuren. Heel subtiel en origineel. Turina is écht anders en dat vinden wij prachtig! Wat ook mooi is, is dat elk sieraad van Turina een eigen kunstwerkje is en uniek is. Gemaakt met verschillende materialen, felle kleuren en mooie abstracte vormen. Less is more, we love it!

blog

Met deze sieraden maak je écht een statement

Vorige week was het Prinsjesdag! Prinsjesdag is bij uitstek hét moment waarop de vrouwelijke ministers en staatssecretarissen met een bijzondere outfit hun personality showen. Statement sieraden spelen een grote rol hierbij. Vandaag delen we de mooiste en meest bijzondere sieraden waar jij je statement mee kunt maken!

De hartjes van SeeMe hebben een bijzondere betekenis
De hartjes van SeeMe hebben een bijzondere betekenis

Statement sieraden zijn bij uitstek geschikt om jouw eigen 'unieke ik' te benadrukken. Misschien stap je zelfs uit je comfortzone hiervoor, of ga je juist helemaal op ín je comfortzone. Of misschien draag je een sieraad met een specifieke betekenis voor jou. Wat je ook draagt, een statement sieraad maakt jou en jouw verschijning uniek! Het zijn echte eye-catchers en ideaal om minimalistische outfits nét die ene boost te geven!

Prachtig: koningin Máxima. Beeld: Patrick van Katwijk/getty images
Prachtig: koningin Máxima. Beeld: Patrick van Katwijk/getty images

Koningin Máxima wordt regelmatig gespot met echte eyecatchers. Ze maken haar prachtige outfits helemaal af en vertellen vaak een verhaal. Zo draagt ze hier linksboven opvallende gele oorbellen met een matching geel tasje en jasje. Rechtsboven draagt ze een prachtige ton-sur-ton outfit en heeft ze deze gecombineerd met een bijpassende ketting en oorbellen. Zelfs haar lippen zijn in dezelfde mooie roodtint opgemaakt! Stylish!

Gezien bij Nordic Luxuries
Gezien bij Nordic Luxuries

Nu hoeven statement sieraden heus niet allemaal zo groot, fel en uitgedost te zijn. Neem bijvoorbeeld de sieraden van Nordic Luxuries. De Nordic lifestyle staat niet bepaald bekend om haar extravagantie, maar is het eerder het minimalistische dat de boventoon voert. Misschien is dit wel helemaal jóúw straatje. Je kunt dan ook zeker met de sieraden van Nordic Luxuries een statement maken: draag bijvoorbeeld deze langwerpige Enamel Maude oorsteker eens in plaats van dat standaard ringetje. Heel mooi en stijlvol in zijn eentje, maar ook goed te combineren met andere sieraden. Echt een uniek sieraad dat laat zien dat jij van een minimalistische, maar toch sierlijke look houdt!

Heart movement sieraden van SeeMe
Heart movement sieraden van SeeMe

Als je de sieraden van SeeMe.org draagt, ben je een onderdeel van de 'heart movement'. SeeMe maakt namelijk sieraden met hartjesvormen, en zijn allemaal gemaakt door vrouwelijke 'survivers' van geweld. De heart movement is een wereldwijde beweging die als doel heeft geweld te vervangen met liefde. Tegelijkertijd wil SeeMe van positieve invloed zijn op gevestigde fashionlabels. Dit doen ze door de herkomst van hun materialen met een ethische blik te bekijken. Heel bijzondere sieraden met een mooie betekenis, en absoluut een statement om te dragen!

Een ander mooi voorbeeld van sieraden waarmee je een statement mee kunt maken zijn de sieraden van Turina Jewelry. Over uniek en origineel gesproken! De sieraden van Turina Jewelry zijn gemaakt met onconventionele materialen zoals hout en glas, en gecombineerd met felle kleuren en abstracte vormen. Of juist in heel herkenbare vormen (zoals eikeltjes) die zorgen voor een glimlach. Deze sieraden spreken echt creativiteit, levendigheid en originaliteit uit! 

Het laatste sieraad dat ik wil laten zien zijn de tittie-kettinkjes van Studio de Winkel. Door dit sieraad te dragen kun je veel vertellen over jouw persoonlijkheid. Ben je feminist? Maak je je hard voor de body positivity-beweging? Of ben je een voorstander van minder taboe op naakt? Met dit originele sieraad maak je écht een statement.

Tracks oorbellen van Turina
Tracks oorbellen van Turina
Tittie-kettinkjes
Tittie-kettinkjes

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)