Feestdagen outfit

Feestdagen outfit
Feestdagen outfit

De feestdagen staan weer voor de deur en ook het jaar gaan we weer bijna afsluiten. Deze maand staat helemaal in het teken van feest en gezellig samen zijn met je vrienden en/of familie! Dit is hét moment om je nieuwe kleding te showen, zodat je bij iedereen het wow effect creëert!

Studio Anneloes
De collectie van Studio Anneloes wisseld elke 2 weken en dus ook voor de feestdagen hebben ze een unieke collectie gemaakt. En het is niet alleen dat het er super classy uitziet, nee het is ook nog eens heerlijke te dragen door de comfortabele stoffen en pasvormen die ze hebben.

Normaal is een sweater niet het eerste item waar je aan denkt tijdens de feestdagen maar door de combinatie met een blouse maakt Anneloes, de ontwerpster van het merk, er toch een chique uitstraling van.

YaYa
Wil je iets minder chique en iets meer een scandinavische en minimalistische look hebben, maar toch het wow effect creëren? Misschien is dan het dames merk YaYa iets meer voor jou. Het Nederlandse merk maakt simplistische ontwerpen maar zorgen er wel voor dat de vrouwelijke silhouetten goed naar voren komt in hun collecties. De rijke materialen zorgen ervoor dat het sierlijk om je lichaam valt en je het een luxueus gevoel geeft!

Ontdek nu de collecties
Ben je benieuwd? Neem dan snel een kijkje op Modecastelijn.nl, want we hebben de grootste Studio Anneloes en YaYa collectie van Nederland! Of kom gezellig naar onze winkel in het Limburgse dorpje Beek (10 minuten rijden vanaf Maastricht) waar we meer dan 70 modemerken hebben voor dames en heren.

Je krijgt nu €25,- korting bij bestellingen vanaf € 125,-! Gebruik hiervoor de kortingscode: WA2522

Deze actie is geldig t/m 26 december 2022 op Modecastelijn.nl en in de winkel in Beek.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)