Feest in de badkamer!

Zalige kruidenzeep
Zalige kruidenzeep

Van zeep kan ik nooit genoeg krijgen. Collega Judith gaf mij onlangs een stuk zelfgemaakte zeep en zo raakte ik geïnspireerd om mijn blog te wijden aan zeep. Van handzeep met een pompje tot de heuse soap bars. Het blijft altijd een feestje om je er mee in te smeren!

Echt een feestje zijn de producten van Nanii.nl met bijvoorbeeld deze kruidenzeep van Botma & van Bennekom met gember, kaneel kurkuma en sinaasappel. Lekker en ook leuk als cadeau!

Heerlijke zeep van Soap7
Heerlijke zeep van Soap7

Wat een plaatje hè, die zeepstukken van Soap7.com. Wij willen alle geuren en kleuren wel verzamelen! Alle zeep van Soap7 is milieubewust en 100% natuurlijk. Geen conserveermiddelen, schuimverbeteraars, stabilisatoren, geur- en kleurstoffen. Lekker inzepen die handel dus!

Bij Diysoap kun je ook workshops volgen
Bij Diysoap kun je ook workshops volgen

Bij Diysoap.nl hebben ze verschillende natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor haar, gezicht en body. Denk hierbij aan olie, scrub, shampoo en natuurlijk zeep. Alles wordt handgemaakt in een dagbesteding. Ook kun je workshops volgen bij DIYsoap.nl. Leuk voor een verjaardag!

Mmm... ruikt naar linnen!
Mmm... ruikt naar linnen!

Bij Soak-store.com verkopen ze een van mijn persoonlijke favorieten: de zeep van Meraki met linnengeur. Maar ook deze golden honey shower foam van Moments of Light ziet er heerlijk uit. Genieten!

reacties op dit blog (2)

23 maart 2018
Milou
Wow wat een mooie zeepjes, je kan er bijna een mooie badkamer muur van metselen, hihi! Liefs Milou
04 maart 2018
José van Asperen - www.conamore.it
Super deze mooie zeepjes! Leuk idee om ze te personaliseren voor jouw feest of bruiloft!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)