Familieplanner - dubbel goed doel

Mooi: de Familieplanner voor een goed doel
Mooi: de Familieplanner voor een goed doel

Dit blog ga ik kort houden. Een prachtig product dat ook nog eens reuzehandig is, én waarvan de opbrengst voor 100% naar een goed doel gaat. Dat verdient 't om door te lezen!

Ik zag vandeweek een tweet verschijnen van Pimpelmees (je kent ze misschien wel van de leuke geboortekaartjes en mooie stationery). De dames Pimpelmees steunen de stichting Because We Carry. Deze stichting is momenteel op het Griekse eiland Lesbos, om daar de duizenden vluchtelingen te helpen die daar momenteel verblijven. En dat is hard nodig, want de winter is in aantocht...

Mooi, al die stationery
Mooi, al die stationery

Hoe kunnen wij als webshop hier nu een steentje aan bijdragen, moeten Ingeborg en Marieke van Pimpelmees gedacht hebben. Ze besloten om 100% van de inkomsten van de Familieplanner (én van de Familieplanner in combinatie met kerstkaarten) te doneren aan Because We Carry. De stichting heeft deze inkomsten hard nodig, want hiermee worden draagdoeken, tenten, luiers en veel meer gekocht voor de vluchtelingen.

Tip: koop er meteen kerstkaarten bij
Tip: koop er meteen kerstkaarten bij

Wat geweldig, dat Pimpelmees de opbrengsten van de Familieplanner doneert. Sowieso is de Familieplanner een musthave als je een druk leven hebt met je werk en/of studie en/of gezin en/of vele sociale contacten en/of hobby's. Je plant alles gewoon in op deze planner. Heb je een mooi en handig stukje kunst aan de muur hangen én een opgeruimd hoofd! Wij zeggen: dóen. Sla je twee vliegen in één klap, want dit is natuurlijk wel een heel mooie en bijzondere manier om je steentje bij te dragen aan het vluchtelingenleed. Een fijne tip om het weekend mee in te gaan, toch?

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)