Every girl needs jewelry

Label Kiki
Label Kiki

Wauw, Label Kiki weet wat wij vrouwen willen. Ik kan hier blijven shoppen! Gelukkig waren ze ook op Flavourites Live en kon ik alles even heel goed bekijken, mijn verlanglijstje werd alleen maar langer!

Deze mooie gouden V ketting staat helemaal bovenaan. Zo mooi en elegant. Ik zag 'm bij onze Floortje en sindsdien ben ik verkocht!

Label Kiki
Label Kiki

Zo ook deze mooie zilveren hoops, die zijn helemaal van nu. In februari hebben we een bruiloft van goede vrienden en deze moet ik dus hebben! Een echte eyecatcher.

Bar hoops silver
Bar hoops silver

En de hoops passen ook heel goed bij deze zilveren handmade armband die ik al op Flavourites Live had gekocht. Ben er nog steeds zó blij mee! Super mooi en krijg er veel complimenten over. En tja, da's altijd fijn natuurlijk!

Round bracelet silver
Round bracelet silver

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)