Een vakantie brainstorm

Zakynthos
Zakynthos

Soms kom je precies de perfecte vakantiebestemming tegen als je niet op zoek bent. Ik zag wat unieke adresjes weg van de massa op Elizawashere en deel er graag vast vijf met je. Zo lekker om er echt even uit te zijn!

Wordt het misschien Zakynthos, Griekenland? Daar zag ik deze accommodatie voorbijkomen. Met zwembad, vlakbij de luchthaven, dorp en strand ook niet ver hier vandaan… Prachtig pand toch?

Algarve
Algarve

Of de Algarve… Ben een keer in Portugal geweest en dat was een prachtige vakantie! Deze accommodatie ligt wat verder van de drukte af, maar hoe lekker is het om even helemaal in de natuur te zijn? Volgens mij kun je hier echt tot rust komen.

Kreta
Kreta

Of deze villa op Kreta, met privezwembad notabene! Lekker de hele dag dobberen met veel privacy! Mmm…

Andalusie
Andalusie

Dit uitzicht is wel echt te gek... Deze accomodaties liggen in Andalusië. Daar ben ik zelf nooit geweest. Maar als ik de omschrijving van Eliza zelf erbij lees zou dit ook een supergoede optie kunnen zijn.

Catalonie
Catalonie

Of deze in Catalonië? Ik ga me hier nog rustig in verdiepen. Eliza heeft goede foto’s en fijne omschrijvingen bij alle bestemmingen en verblijven, dus dit gaat vast goed komen. Tip om te onthouden: de prijzen die Eliza toont zijn inclusief vlucht, verblijf en auto. Weet je meteen dat het compleet is! Houd donderdag je postvak in de gaten voor meer vakantie tips, we hebben er een paar parels uitgehaald en ook leuke bestemmingen met kinderen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)