Een cupcake als poef

Yummie: cupcake poef in blauw...
Yummie: cupcake poef in blauw...

Ik heb het wel vaker geblogd: ik houd wel van een beetje humor in huis. Een lamp in de vorm van een puddingkje of een pannenlap als omelet. I love it. Hier heb ik nog meer items die in de categorie 'humor in huis' vallen. Poefen en kussens in de vorm van cupcakes, een Rubik's kubus of camera! Gespot bij de webshop Zizimala.nl.

Wat een leuke, vrolijke webshop is Zizimala.nl. Daar worden niet alleen kids, maar ook hun ouders blij van! Ik kwam hier deze toffe poefen en kussens tegen van het Spaanse merk Woouf. Nooit eerder van gehoord, maar super origineel. Kijk, die cupcake! Die willen álle meiden - jong en oud - toch in hun kamer?

En cupcake-poef in roze.
En cupcake-poef in roze.

De cupcake poef is er in blauw en roze, en is gemaakt van waterafstotend materiaal. Ook geweldig voor in de tuin, dus!

En er is meer! Van circus tot camera. Dat wordt chillen!
En er is meer! Van circus tot camera. Dat wordt chillen!

Ook van Woouf zijn al die andere (te) gekke zitzakken en kussens. Een Wooufal, een kubus, circus of oldskool camera. Echt lachen - ook voor jongenskamers! Ik weet (uit ervaring) dat het voor jongens vaak lastiger zoeken is naar leuke, originele woonaccessoires, maar bij deze: gevonden! Maar eerlijk is eerlijk: de cupcake is favoriet. Die zou niet misstaan in ons Flavourites-office :-).

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)