DIY: maak je eigen paasdecoratie

DIY: maak je eigen paasdecoratie
DIY: maak je eigen paasdecoratie

Heb jij het voorjaar al in huis gehaald of heb je nog geen idee waar je moet beginnen? Je kunt ook zelf de leukste paas- en voorjaarsdecoratie maken. Kijk je elke dag naar je prachtige, zelfgemaakte creaties. En trots dat je ervan wordt. In dit blog deel ik een aantal simpele DIY ideeën, waardoor je interieur wordt omgetovert in subtiele lentesferen. 

Paaseieren versieren
Maak zelf hippe paaseieren. De paaseieren van hout kun je makkelijk versieren met stift. Maak er kleine figuurtjes, een afbeelding of een tekstje op. Leg ze in een gezellig mandje, een houten boomstamschijf of andere leuke plek. Liever de eitjes ophangen in een paastak? Kies dan voor de plastic eitjes met oogje. Deze kun je met een gezellig draadje ophangen. Naast het versieren met stift kun je ook handige paasstickertjes gebruiken. Dus ben je niet zo handig met tekenen? Versier de eieren dan met kleine stickertjes.

Hippe paaseieren
Hippe paaseieren

Decoratiering
De kerst uitvoering was een groot succes en veel gelezen hier op het blog. Dit jaar heb ik ook een voorjaarsring gemaakt. Versier de ring met bijvoorbeeld eucalyptustakken en maak hem verder af met diverse voorjaarsdecoratie. Je kunt hem helemaal zelf naar wens stylen. Alle materialen die ik gebruikt heb, vind je hier

Paasdecoratie ring
Paasdecoratie ring

Paasdecoratie
Ik hou van het voorjaar en word altijd weer blij van nieuwe tulpen en bolletjes in huis. Naast deze vrolijke bloemen maak ik ook altijd zelf decoratie. Ik heb verschillende stickers gemaakt waarmee je heel makkelijk de leukste voorjaarsdecoratie maakt. Je hoeft hiervoor niet mega creatief te zijn en je hebt al snel een heel leuk resultaat. Je hebt vast nog wel wat lege bakjes, potjes of vaasjes in de kast staan waar je de stickers op kunt plakken. En wat denk je van een leuke paaseieren pot? Is die bij jullie ook altijd zo weer leeg?

Zelf paasdecoratie maken
Zelf paasdecoratie maken

Knutselen met de kids
Deze materialen lenen zich ook heel goed om samen met de kinderen aan de slag te gaan. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Speciaal voor deze momenten heb ik een familiepakket samengesteld. Hier zit van alles in zodat je zelf een creatieve middag kunt organiseren. Maak er echt een gezamenlijke activiteit van. Leg een mooi kleed op tafel, zet wat lekkers neer en vul de tafel met allerlei verschillende knutselmaterialen. Naast dat jullie heerlijk samen bezig zijn, is het huis daarna ook nog eens super gezellig.

Met de kleine paasdecoratie knutselen
Met de kleine paasdecoratie knutselen

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)