Dit zijn onze favoriete hoesjes voor Samsung toestellen

Dit zijn onze favoriete hoesjes voor Samsung toestellen
Dit zijn onze favoriete hoesjes voor Samsung toestellen

Een goed hoesje is belangrijk voor iedere smartphone. Op die manier is het mogelijk het toestel optimaal te beschermen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, waardoor de kans op schade aan je smartphone groot is. Het is daardoor mogelijk dat je voor hoge reparatiekosten komt te staan. Bovendien zijn de prijzen van een nieuwe smartphone de afgelopen jaren flink gestegen. Het liefst voorkom je dus dat je een nieuw toestel dient aan te schaffen.

Soorten hoesjes
Er zijn verschillende hoesjes op de markt. Toegegeven: ze zijn niet allemaal even mooi of praktisch. Daarom kies je het best een hoesje dat bij je wensen past. Je hebt in principe de keuze tussen een bookcase die de hele telefoon beschermt aan de voor- en achterkant en een backcover die alleen de achterkant beschermt. Elk model heeft zo zijn voor- en nadelen. Hoesjes zijn er voor alle soorten Samsung toestellen, dus ook als je een mooi Samsung A52 hoesje of een Samsung A72 hoesje zoekt heb je een ruime keuze.

Bookcase
Veel mensen kiezen voor een bookcase om hun telefoon volledig te beschermen. Zo’n hoesje zorgt ervoor dat er aan geen enkele kant nog schade en vuil kan optreden rondom je telefoon. Heel handig als je je toestel regelmatig laat vallen. Een bookcase is namelijk gemaakt van dikkere materialen die wel tegen een stootje kunnen. Dankzij de voorflap heb je ook optimale bescherming aan de voorkant van de smartphone. Zo is ook het beeldscherm goed bedekt en is de kans op schade veel kleiner. Je hebt bovendien meer ruimte voor bijvoorbeeld je bankpas en ID-kaart. Om deze reden noemen we een bookcase ook wel een walletcase. Je kunt zo’n hoesje namelijk ook gebruiken als portemonnee. Soms kun je de voorflap ook omvouwen, zodat je telefoon zelfstandig op tafel kan blijven staan tijdens het videobellen.

Backcover
Vind je zo’n hoesje niet mooi? Dan kun je kiezen voor een backcover. Deze bevestig je aan de achter- en zijkanten van je smartphone. Daardoor blijft het scherm vrij en zie je alle meldingen direct binnenkomen. Zo’n hoesje is er in harde en zachte materialen. De harde variant is gemaakt van hard plastic die het toestel goed beschermt. Een TPU of siliconen hoesje is gemaakt van zacht materiaal en is buigzamer. Dat is vooral handig als je regelmatig van hoesje wisselt.

Samsung A52 hoesje
Het vinden van het juiste Samsung A52 hoesje kan nog best lastig zijn. Gelukkig zijn er verschillende goede hoesjes te koop. Als een backcover niet genoeg bescherming biedt en je een bookcase niet mooi vindt, kun je ook kiezen voor een 2in1 case of een flipcase. Kies tussen de verschillende materialen, zoals hard kunststof, TPU of siliconen. Voor de stijlvollere gebruiker zijn er ook hoesjes van kunstleer of echt leer beschikbaar.

Samsung A72 hoesje
Met een Samsung A72 heb je een grotere telefoon in handen. Daardoor wordt kans op vallen ook groter. Een robuust Samsung A72 hoesje is daarom een goed idee. Er zijn verschillende hardcases op de markt met bescherming rondom de hoeken. Op die manier wordt de val beter geabsorbeerd. Maar ook als je je smartphone een vrouwelijkere touch wilt geven, is dat geen probleem. Zo zijn er hoesjes in bijvoorbeeld panterprint of met een opdruk met vlinders erop. Voor iedere smaak is er dus genoeg keus.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)