Dit is onmisbaar in elke badkamer!

Is dit jouw droombadkamer?
Is dit jouw droombadkamer?

Is het voor jou de hoogste tijd om je badkamer helemaal te veranderen? Voordat je een nieuwe badkamer laat plaatsen, moet je goed over je wensen nadenken. In welke stijl moet de badkamer uitgevoerd worden? Wat is de beste indeling voor je nieuwe badkamer? En welke meubelstukken of accessoires mogen in je badkamer niet ontbreken?

Op die laatste vraag geeft elk individu een ander antwoord. Maar, het is ook een feit dat bepaalde elementen absoluut onmisbaar zijn in een badkamer. 

Een douche
Iets dat in geen enkele badkamer mag ontbreken, is een douche. Een douche is de plek waar je ’s ochtends heerlijk wakker kunt worden. Het warme water komt op je slaperige hoofd terecht, je sopt jezelf lekker in en je wordt even goed wakker. Wat wil je nog meer?

Nou, het is wel goed om te weten dat je uit veel douches kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe badkamer Eindhoven? Ons advies is dan om naar een badkamerspeciaalzaak in deze plaats te gaan, waarbij je uit tal van douches kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld een douche met glazen douchedeur hebben? Heb je het liefste een complete douchecabine? Of gaat je voorkeur uit naar een inloopdouche? Aan jou de keus!

Badkamermeubel inclusief wasbak
Wil je een nieuwe badkamer in Eindhoven uitkiezen? Dan moet je ook op zoek gaan naar een geschikt badkamermeubel Eindhoven. Dit is het meubelstuk waar je je handen wast, waar je je haren doet, waar je spullen opbergt en waar je je make-up bij aanbrengt. Een badkamermeubel inclusief wasbak in wat ons betreft óók onmisbaar in een badkamer.

Tegels
Heb je wel eens een badkamer zonder tegels gezien? Precies; dat bestaat in principe niet. Als je je badkamer aan wilt passen, zou je dus ook op zoek moeten gaan naar nieuwe tegels. Let daarbij goed op de onderstaande punten:

Afmetingen. Als je een kleinere badkamer hebt, is het advies om voor grote tegels te kiezen. De grotere tegels laten je badkamer namelijk optisch groter ogen.
Vorm. Je moet niet alleen naar de afmetingen kijken, maar ook naar de vorm. Een rechthoekige tegel brengt een andere uitstraling met zich mee dan een vierkante tegel.
Kleur. Je moet ook goed kijken naar de kleur van de tegels. Een donkergekleurde tegel brengt immers een hele andere uitstraling en dynamiek met zich mee dan een lichter gekleurde tegel.

Je eigen invloed
In een badkamer zijn je eigen invloeden ook onmisbaar. Het is jóuw badkamer en dus moet je aan jóuw badkamer je eigen draai meegeven. Dit doe je bijvoorbeeld door voor een specifieke stijl te kiezen. Of door specifieke kleuren in de badkamer te verwerken. Tegenwoordig kun je in ieder geval alle kanten op!

reacties op dit blog (1)

24 februari 2023
Emma
Mijn vriend en ik hebben een ouder huis gekocht. Binnenkort willen we de badkamer opknappen. We willen de indeling helemaal veranderen, dus we overwegen om een loodgieter in te schakelen voor de uitvoering. Het is een slimme tip om voor grote tegels te kiezen in een kleine badkamer, dat zullen we in gedachten houden. Dan lijkt de badkamer hopelijk wat groter. https://www.afvoerverstopt.nl/Loodgieter/
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)